Húzós nevek a FEZEN 2018-on! - Socfest

Húzós nevek a FEZEN 2018-on!

Olvasási idő: 3 perc

Sajnos az Anthrax vissza mondta koncertjét, de azért ne csüggedjünk el! Hazai és külföldi fellépőkből egyaránt lesz széles választék a fesztiválozóknak. Lássuk a keményebb műfaj kedvelőinek sorát.

Tavaly a fesztivál szülinapja volt az apropó, idén Lukács Laciét ünnepelhetjük. A FEZEN Fesztivál szombati napján egy speciális Tankcsapda műsorral készül a fesztivál és az 50. életévébe lépő frontember.

Csatlakozik korunk egyik zseniális gitárhőse, Richie Kotzen. Az aznap egyébként szintén fellépő Mr. Big egykori és a The Winery Dogs szupergroup jelenleg is aktív húrtépője a fesztivál csütörtöki napján ismét lenyűgöz minket virtuóz gitárjátékával és remek zenekarával. Szintén július 26-án látogat Fehérvárra a brit epic power metal csapat, a Dragonforce. A zenekar tavaly jelentkezett új lemezzel, a ‘Reaching Into Infinity’ dalai mellett garantáltan hozzák majd a klasszikusokat is magukkal. De mondunk még valamit…Firestarter, Voodoo People, Smack My Bitch Up – csak néhány sláger attól a csapattól, akit biztosan nem kell bemutatni senkinek. A The Prodigy kilencvenes évek óta tartó lendülete töretlen, világszerte arról híresek, hogy élőben bizony nem tekerik le a hangerőt és a színpadi energiával sem spórolnak, idehaza is minden alkalommal kitűnő koncertet adtak. Július 26-án Székesfehérváron, a FEZEN nagyszínpadán Keith Flint csapata ismét megmutatja, milyen egy intenzív koncertélmény!

Indusztriál metal és hazai nagyágyúk: az 1981-ben alakult (azóta párszor már majdnem feloszlott) Ministry hatása érezhető többek között a Nine Inch Nails vagy a Skinny Puppy dalain is. Az Al Jourgensen vezette amerikai indusztriál metal csapat nem régiben jelentette meg új, Donald Trump által ihletett ‘AmeriKKKant’ című lemezét. Július 27-én a FEZEN nagyszínpadán megláthatjuk, hogyan kell a rendszer elleni dühöt megfelelő módon levezetni a színpadon – nem fogunk unatkozni, az biztos! A hazai mezőny is bővül: érkezik a nemrégiben a Nuclear Blasthoz igazolt Paddy And The Rats, a jelenleg új lemezével turnézó Depresszió zenekar és a tavalyi 45 éves jubileumi év után is fáradhatatlan Lord zenekar is.

Már azt gondolnád talán, de még mindig nem teljes a program! Magyar zenekarok, akik biztos jönnek: Auróra, Leander Kills, Mobilmánia, Supernem, USEME, Road, Kalapács, Dalriada, Moby Dick, Junkies, Apey & the Pea, AWS. A végére hagytunk egy meglepetést is, hiszen a fesztiválra érkezik a finn Korpiklaani – velük július 28-án bulizhattok együtt!

Április 16-ig élnek a mostani elővételes árak!  Jegyek kaphatóak országszerte a Ticketportál jegyirodáiban és online ide kattintva. Forrás és további infók: https://www.facebook.com/FEZENFesztival/