Jump around FEZEN! - Socfest

Jump around FEZEN!

Olvasási idő: 2 perc

Két külföldi fellépővel és kerek 10 hazai zenésszel bővült a FEZEN fellépősora. Egy biztos: unatkozni senki se fog és biztos megtalálja majd mindenki az ő ízlésének megfelelő bandát!

Mr. Bombastic még gyermekként hagyta el Jamaicát, zenei gyökereit azonban nem felejtette el: az emlékezetes Levi’s reklám segítségével az egész világ hamar megszerette. A kilencvenes évek egyik legsikeresebb fúziós reggae-előadója, Shaggy a FEZEN Fesztiválon augusztus 4-én újra bebizonyítja, hogy dalaira megmozdulnak a csípők!

A ‘Jump Around’ című hiphopslágerrel berobbant háromtagú ír-amerikai House of Pain 1996-ban oszlott fel, azt követően Everlast szólóban is sikeres lett (játszott itthon is több alkalommal) DJ Lethal pedig a Limp Bizkit-be igazolt. Idén megalakulásuk 25. évfordulóját ünneplik és az eredeti felállással látogatnak el augusztus 3-án húszéves FEZEN színpadára.

Magyar front: Moby Dick | Depresszió zenekar | OCHO MACHO | Ørdøg | CADAVERES | Dorothy zenekar | Lóci játszik | Sleepless | Dystopia | THE JOYSTIX

Továbbá játék is van. Keresik az elmúlt 20 év legjobb FEZEN-es élményeit! Az idei jubileumhoz kapcsolódóan – nyilván nem lehetséges, de mégis – megpróbáltak 20 kategóriába belesűríteni a legfontosabb pillatatokat, ehhez kérik a segítségeteket, persze ezúttal sem marad el a viszonzás! Keresd elő az emlékezetes FEZEN-es pillanatokat az otthoni archívumból, válaszd ki a kategóriát, amibe a leginkább passzol és küldd el a weboldalukon keresztül. Beküldési határidő: április 28. Minden kategóriában egy nyertest díjaznak – a fesztivál Facebook oldalán Ti dönthetitek majd el, hogy szerintetek melyik a legjobb fotó – a szerencsések egy páros napijegyet kapnak, azaz összesen 20X2 napijegy talál gazdára!

A kategóriák

 1. #énhősöm – sztárfotó, amit Te készítettél
 2. #anagytalálkozás – közös kép egy fellépővel
 3. #oldbutgold – a legrégebbi FEZEN relikvia
 4. #legjobbcsaj
 5. #legjobbpasi
 6. #romantika – közös pillanat a Kedvessel
 7. #bff – legjobb barátoddal készült közös kép egy emlékezetes FEZEN-en
 8. #legjobbkoncert
 9. #legnagyobbpoén – legviccesebb fotó, ami a FEZEN-en készült
 10. #legkisebbfezenes
 11. #akorcsakegyszám – a legidősebb fesztiválozó
 12. #legnagyobbelhajlás – egy jól sikerült este – még épp szalonképes – emlékei
 13. #legszebbmosoly
 14. #legjobbdekoltázs – (de nem a kőműves)
 15. #legjobbfenék
 16. #legjobbjelmez – nem hétköznapi fesztiválviseletek
 17. #metal – kell ezt magyarázni?
 18. #legjobbszelfi
 19. #legszebbsátor
 20. #legjobbvideó – egy, a fesztiválon készült maximum 1 perces kisfilm, ami átadja a hangulatot

+ 1 #ősfezenesvagyok

Aki legalább 15 év összes belépőjét megőrizte és ezt fotóval is bizonyítja – ingyen jöhet, kap egy VIP passt és egy FEZEN 20 pólót és persze legalább egy pálinkát isznak vele a szervezők a fesztivál folyamán! 10 belépőért is jár a VIP pass és a FEZEN 20 póló – meg persze a pálinka is. Ünnepeljünk közös emlékekkel – várjuk a Tiédet is!