Modestep Székesfehérváron - Socfest

Modestep Székesfehérváron

Olvasási idő: < 1 perc

A már teljessé vált nemzetközi rock-metal liga után – most a könnyedebb zenék rajongóinak kedvez egy elektronikus éllovassal a FEZEN: érkezik a Modestep, akikkel teljessé vált a Harman színpad programja! 

A dubstep műfaj egyik legnagyobb úttörőjeként, Pendulum és Skrillex mellett szokás emlegetni a brit Modestep csapatát, akik 2010-es megalakulásuk után 2013-as debüt lemezükkel egyértelműen hatalmasat robbantottak. Az ’Evolution Theory’ dalai beütöttek a slágerlistákon és a legnagyobb fesztiválok színpadára juttatták el a srácokat. Az elektronikus zenét sajátos módon fűszerezik meg némi rockkal: a tavaly megjelent ’London Road’ című albumukon garage, grime és jungle-elemekkel is operálnak, olyan vendégzenészeket felvonultatva, mint a szintén Fezen-fellépő Skindred. A magukat „tech-fejű zenész”-ként bemutató csapat DJ-szettel látogat el hozzánk, Josh Friend és Tony Friend párosa egyértelmű garancia az elektronikus zúzdára!

A Modestep-pel teljessé vált a két nagyszínpad programja, és a maradék három helyszín kínálata sem marad már sokáig titokban. Érdemes figyelni az akciókat is, hiszen még mindig elérhető a verhetetlen árú, országos diákjegy, de a normál napi és heti belépőt is jelentős kedvezménnyel lehet május közepéig megvásárolni. Az eddig bejelentett programok napi bontásban és az összes információ a kedvezményes jegyekről megtalálható a honlapon.MODESTEP_bejelent__