Fishing on Orfű - Végleg búcsúzik a Kispál - Socfest

Fishing on Orfű – Végleg búcsúzik a Kispál

Olvasási idő: 2 perc

A Fishing on Orfű az egyik legbarátságosabb, legközvetlenebb fesztivál 2016. június 22-25. között kerül megrendezésre. A sajtótájékoztatón megtudtuk, hogy új helyszínnel gyarapodik a fesztivál, a Kispál és a Borz utoljára lép fel, illetve, hogy most is teltházra számítanak a szervezők.

_MG_4173

A fesztivál az utóbbi években rendre teltházas bulikat szolgáltatott, tavaly már az esemény kezdete előtt elkeltek a jegyek, szóval érdemes mihamarabb lecsapni az elővételes jegyekre, amiket december 1-től kezdenek árusítani.

  • Szerdai napijegy a Kispál-napra: 7 990 Ft
  • 4 napos bérlet (early bird, 1 000 db): 14 990 Ft
  • 4 napos bérlet: 17 990 Ft
  • 3 napos bérlet: 15 990 Ft
  • Sátorjegy: 2 000 Ft

A csütörtöki, pénteki és szombati napijegyek értékesítése kora tavasszal, a részletes zenei program közzétételekor kezdődik, amire várhatóan március elején kerül sor. Azt már most tudni lehet, hogy a Kispál és a Borz utoljára koncertezik, így lesz egy külön Kispál-nap, de előtte Magyarországon belül több helyen is fellépnek és pár külföldi városba is ellátogatnak. Várhatóan a Kispál koncertidénye május 7-től június 22-ig tart, vagyis Orfűn vesznek véglegesen búcsút a színpadtól és a rajongótábortól.

0l

Az utolsó etapban a sorlemezek következő része (Velőrózsák, Turisták bárhol, Én, szeretlek, téged), valamint nagylemezen meg nem jelent koncertslágerek kerülnek majd terítékre. A zenekar idén is kedveskedik egy díszdobozos kiadvánnyal, ami együtt jár az idei Fishing koncert DVD-vel. A vásárlással és egyéb részletekkel kapcsolatban a honlapon lehet tájékozódni.

A tavalyi Nagyszoba projekt ugyan nem valósult meg az idén, helyette a nagy sikerű vízi színpadot alakították ki, a pozitív visszajelzések tükrében erre számíthatunk legközelebb is. Viszont egy új helyszínnel bővül a fesztivál placca, kedvezve a mozi szerelmeseinek. Elsősorban zenei témájú, illetve magyar filmekre számíthatunk, a Fishingen amúgy is rendszeresen rögzítik a koncerteket, már több mint 300 felvétel található az archívumban, melyek közül egynémely biztos visszaköszönön az új helyszínen.

_MG_8458

A szervezők továbbá évről-évre igyekeznek alakítani a fesztivál különböző területein, most is fejlesztenek a szolgáltatások minőségén, hogy minél kényelmesebb legyen az a pár nap az ott tartózkodó vendégek számára.