Kovács János nagyszínpad - Socfest

Kovács János nagyszínpad

Olvasási idő: < 1 perc

Gyertek srácok a Kovács János (nagy)színpadhoz, nemsoká’ kezdődik a Kiscsillag koncert!“- hallatszik a szomszéd asztaltól egy telefonbeszélgetés. Kicsit eltöprengsz, hogy mi volt a fura benne, majd leesik: Ja, a Kovács János nagyszínpad!

Ennek a beszélgetésnek az idei Fishing on Orfű fesztiválon valóban fültanúja lehetsz, hiszen a szervezők merészet gondoltak.

A program véglegesítése során jutott eszünkbe, hogy még egyik fesztiválon sem volt olyan, hogy Kovács János nagyszínpad. Ha nem egy cégnek adjuk a nevet, akkor miért ne legyen az bárkié? Azt is egyből eldöntöttük, hogy a befolyt összeget jótékony célra fordítjuk. – mondta el Lovasi András, a Fishing egyik főszervezője.

A játékszabályok egyszerűek: csak magánszemély licitálhat, a licit alapja és a licitlépcső is 100 forint. A nyertes csak saját vagy szerettei nevét, annak esetleg becézett változatát választhatja a nagyszínpad nevéül. A fesztivál a győztesnek külön molinóval kedveskedik. Az árverésből befolyt összeg egészét a pécsi Misina Természet- és Állatvédő Egyesületnek ajánlják fel a szervezők. Itt lehet bekapcsolódni az árverésbe: http://egyeb.vatera.hu/egyeb_szolgaltatas/a_fishing_on_orfu_fesztival_nagyszinpada_1751673968.html. A cikk írásakor az ár már 100.000 forint fölött volt.

fotó: FOO