Teltházas a FOO nulladik napja - Socfest

Teltházas a FOO nulladik napja

Olvasási idő: < 1 perc

Minden jegy elkelt a világ legbarátságosabb könnyűzenei fesztiváljának nulladik napjára, amelyen többek között a Kispál és a Borz is fellép.

Tavaly csupán áprilisban következett be az, ami idén már most: a Fishing on Orfű fesztiválra minden 4 napos bérlet, valamint az összes szerdai napijegy elkelt. A Kispál és a Borz három éven át tartó tematikus visszatérőkoncertjei közül ez lesz a második, amelyen a Sika, kasza, léc, az Ül, a Bálnák ki a partra, valamint a Holdfényexpressz lemezek dalaiból válogatnak.

foo13013r3 napos bérletből (amely nem tartalmazza a Kispál-napot) még pár száz darabot meg lehet vásárolni. A fesztivál február elején teszi közzé teljes zenei programját, amellyel egyidőben megkezdi a csütörtöki, pénteki és szombati napijegyek árusítását – mindegyik napra 1000-1000 darabot. Ezek lesznek az utolsó megvásárolható Fishing-jegyek.

A szervezők továbbra is hangsúlyozzák: nem adnak el több jegyet, mint amennyien jól tudják magunkat érezni a kempingben, hiszen a fesztivál egyik legfontosabb védjegye a családias, barátságos jelleg, amin nem szeretnének változtatni.

Az idén június 17-20 között megrendezésre kerülő Fishing on Orfű 2008 óta létezik, 2012-ben és 2013-ban a helyszínen, 2014-ben pedig már elővételben teltházas lett.