Humbákfölde 2018 - Tiszafüred 1. rész - Socfest

Humbákfölde 2018 – Tiszafüred 1. rész

Olvasási idő: 2 perc

Kezdetét vette a Humbákfölde fesztivál Tiszafüreden Tibi atya rendezésében. Nem túlzás azt állítani, hogy Tiszafüred legjobban várt nyári rendezvényéről van szó. Voltak korábban is nyári fesztiválok a városban, azonban ezek inkább a környéken élők számára jelentettek valódi alternatívát, Tibi atya neve ellenben garantálja, hogy az ország egész területéről számítsanak vendégekre a szervezők.

A cikksorozat képekben igyekszik bemutatni, milyen programokon lehetett részt venni, milyen hangulatot tudtak teremteni a szervezők és úgy általában hogyan sikerült a Humbákfölde fesztivál.

A Blahalouisiana alatt nem volt kifejezetten nagy tömeg, nem úgy a sörpultok előtt. Hiába, Tibi atya hívei kora este aktivizálják magukat.

Egy előre be nem jelentett meglepetéssel készültek, látható, hogy a tömeg vevő a hittérítési kísérletre.

Ennek eredményeképpen estére megtelt a nagyszínpad előtti tér.

Így a Brains már komolyan vehető tömeg előtt tudott fellépni.

A fellépők között lévő csendes váltás alatt is feltalálták magukat a hívek, több ismert magyar sláger skandálásával múlatták az időt. Elhangzott az Éjjel soha nem érhet véget kezdetű dal is, valószínűleg a most folyó világbajnokságnak köszönhetően, gondolom az már nem ment át, hogy a magyarok nélkül.

A kisszínpadon többek között Siska Finuccsi hallatta a hangját, a jelenlévők nagy örömére. Természetesen a skandálás itt is alap volt, hiába, tudunk mi szórakozni.

Összességében lassan kezdett bele Tibi atya, azonban estére igazi fesztiválhangulat alakult ki. Nem hazudtolta meg magát, az italárak valóban a kommunikáltnak megfelelően alakultak. Ennek következtében a hangulat is rendben volt.

Másnap Zacher Gábor toxikológus előadása közben lehet majd józanodni, hiába, Tibi atya a hívek regenerálódásával is törődik.

Folyt. köv.