Humbákfölde Tiszafüreden - Socfest

Humbákfölde Tiszafüreden

Olvasási idő: 2 perc
Ha már unod a nagyobb fesztiválokat. Ha szereted Tibi atyát, a bort és a Tisza tavat, van egy tippünk, hol indítsd a nyarat! Idén először Humbák földe fesztivál! Tibi atya évek óta nyomja az olykor polgárpukkasztó ivós poénjait, néhány éve pedig beleszállt a kocsmabizniszbe is. Már szinte az összes ismertebb fesztiválon jelen vannak, és olyan mennyiségű követővel rendelkeznek, hogy épp itt volt az ideje, hogy egy sajátot összehozzanak.
Humbákföldét Tiszafüreden, a Tisza tó északi csücskében elhelyezkedő kisváros strandján rendezik meg. A fesztivált három plusz egy naposra tervezik, mivel a három napnyi bulizást valamikor ki is kell pihenni. A környék pedig pont alkalmas erre. A két színpad közül a nagyobbikon inkább a “mainstream” zenekarok kaptak helyet. Olyan nevekkel találkozhatunk, mint a Mary Popkids, az Ocho Macho, a Margaret Island, a Brains, a Supernem, a Cloud 9+, az Anna and the Barbies, a Paddy and the Rats és a Darude.
Ha szereted a jó zenét, a kiváló borokat, a vízpartot, és mindezt úgy, hogy kb. annyiból kijössz, mintha IC másodosztályon leutaznál Pestről Sajókápolnára meg vissza, itt a helyed!
Jegyeket és bérleteket Tibi atya által működtetett műintézményekben illetve a fesztivál weboldalán lehet kapni, kicsit ugyan drágábban, de még mindig elég kedvező áron.