III. Tattoo The Sun Fesztivál - Socfest

III. Tattoo The Sun Fesztivál

Olvasási idő: < 1 perc

Immáron harmadik alkalommal rendezik meg a Tattoo The Sun tts_plakat2Fesztivál és Tetoválásversenyt, hazánk kiemelkedő zenekaraival és a legszebb tetoválásokkal, amelyek talán épp téged ékesítenek.

Napjainkban egyre elfogadottabb a tetoválás kultúrája, sokkal kevesebb ember botránkozik meg, a fekete-fehér, vagy színes mintákon, amelyeket bőrünkön viselünk. Aki megszállottja a varrásnak, művész vagy csak érdeklődő, annak remek szórakozást nyújthat a III. Tattoo The Sun Fesztivál és Tetoválóverseny.

Július 13-án a Dürer Kertben értékes nyeremények, extrém show és önfeledt szórakozás vár délután kettőtől egészen hajnalig! Lesz fotókiállítás, divatbemutató, tetoválásverseny, fellép a Watch My Dying, Cadaveres, Scary Guyz, Don Gatto és még sokan mások.

A rendezvényen budapesti és vidéki tetoválóstúdiók is részt vesznek. A kora délutáni órákban a standokon minden stúdióból egy tetováló fel fog varrni egy ajándékmintát egy szerencsés kiválasztottra. Ha már van tetoválásod, és úgy gondolod, hogy a tiéd a legszebb, akkor nevezz be a tetoválás-szépségversenyre! A nyereményjátékról, valamint a tetováltak versenyéről és a részletes programról bővebben az alábbi honlapon olvashattok!