Jön a 25. Lakeside Weekend - Socfest

Jön a 25. Lakeside Weekend

Olvasási idő: 2 perc

Idén ünnepli a negyedévszázados évfordulóját az ország legsikeresebb és a leghosszabb rock and roll és rockabilly fesztiválja. 2018-ban már 25. alkalommal gyűlnek össze a jampii kultúra legjobb arcai az agárdi Lakeside Weekenden, ahol július 5. és 8. között ismét otthonra találnak a dögös autók, a vagány arcok, a csinos nők és persze a legjobb rock n’ roll és rockabilly zenekarok!


Idén is Park Campingben gyűlnek össze a veterán autók, a pin up csajok és a rockabilly zene szerelmesei, hogy felszabadultan és boldogan együtt töltsenek négy napot. Ezekben a napokban az egész környék felpezsdül a Velencei-tó partján. Az idei évben a számos hazai remek zenekar mellett, német, svájci, olasz és amerikai zenekarok is elhozzák az igazi rockabilly életérzést a Velencei-tó partjára.

A Budapesttől kevesebb, mint 1 órányira található Agárdra idén is érdemes lesz ellátogatni, hiszen a zenei kínálaton túl amerikai autós találkozó is színesíti majd a programot, igazi kuriózumok lesznek láthatóak. A jó hangulatot és a kiváló társaság nyújtotta lehetőségeket, megkoronázza a darts és csocsó bajnokság, Trabant húzás, sörivó – és tánc verseny.

Forrás: https://www.facebook.com/pg/lakesideweekend

Tehát az  amerikai autóipar legdögösebb remekei, a hazai lányok hasonló felhozatala, jampik és koncertek sora, amit a Lakeside Weekend igér. Étel, ital, szállás lesz bőven, az év legjobb rock&roll bulija pedig adott, úgy hogy július 5 és 8 között Neked is Agárdon a helyed!

Forrás: https://www.instagram.com/p/Bdy-btjFTIR/