Különleges ruhapróbán vettek részt a hírességek - Socfest

Különleges ruhapróbán vettek részt a hírességek

Olvasási idő: 2 perc

Izgatottan készülnek a júliusi Derbyre hazánk sztárjai. Szamosi Donáth, Vajna Timi és Danics Dóra olyannyira lázban égnek, hogy már most felpróbálták az eseményhez illő, lehetséges szetteket. A Kincsem Park lelátóján elegáns ruhakölteményben drukkolnak majd a Derby és Gasztroangyal Fesztiválon. A három híresség különleges összeállítást választott, szem előtt tartva az etikettet, miszerint ezen az eseményen a fejdísz is elengedhetetlen.

donathSzamosi Donáth színésztől nem áll távol a lóversenysport – többször járt már éjszakai versenyen a Kincsem Parkban. „Lenyűgöz ez a világ!” – jegyezte meg Donáth, aki új öltöny szettjében érkezik majd a Derbyre. „Nagyon szeretem az állatokat: mindig is érdekesnek tartottam a macskák és a lovak közötti szoros kapcsolatot, mint amilyen például Kincsem és egy kismacska között alakult ki. Elválaszthatatlanok voltak! Egyébként az Equus főszerepére készülve a lovak viselkedését is tanulmányoztam – a darabhoz meztelenül is a fotóztak eggyel.” Donáth rátermettségét pedig mi sem bizonyítja jobban, mint hogy Ifjú Vincét, hazánk meghatározó lovas szobrászának versenylovát bátran vezette és irányította.

Vajna Tímea annak ellenére is imád nyeregbe pattanni, hogy első lovas élménye meglehetősen rosszra sikerült. „12 éves lehettem, amikor apukám először próbált felültetni egy lóra – nagyon megijedtem, sikítottam, mire a ló beleharapott a nadrágomba” – mesélte a szépség, aki nagy rajongója a lóversenysportnak, ezért gyakori vendég a Kincsem Parkban. „Imádom az itteni hangulatot! A kedvenc pillanatom az, amikor a versenyzők elrajtolnak, a műsorvezető nagyon gyorsan kezd beszélni és az izgalom a tetőfokára hág” – tette hozzá Timi.

timea_dora_donathA három híresség már azt is tudja, milyen ruhában drukkol majd a lelátóról – elegáns, letisztult és modern öltözetüket az angol és a dubai lóversenydivat ihlette. „A derbikhez főleg az egyszínű ruhák illenek, amelyek jellemzően bézs, testszín és pasztell árnyalatúak. Nagyon népszerű még az overáll és a fejdísz is. Fontos, hogy miben jelensz meg egy ilyen nagyszabású társadalmi eseményen” – mondta el Vajna Tímea, aki kiegészítőnek az egyik hazai tervező különleges karbon táskái közül is választott már a Derbyre.

Danics Dóra is úgy gondolja, hogy a kalap elengedhetetlen kellék a lelátón. „Emellett nagyon fontos az illem követése is: a szoknyának minimum térdig kell érnie, és úgy tudom, hogy nem szabad túl sok ékszert viselni” – mondta el az énekesnő, aki gyerekként hobbiszinten évekig lovagolt.