Csempészd be a nyarat! - Socfest

Csempészd be a nyarat!

Olvasási idő: < 1 perc

A karácsonyi fényárban úszó városnak megvan a hangulata, de a fesztiválrajongók és a kétkerekűek szerelmesei már most a nyarat várják. A visszaszámláláson egy kicsit könnyíthetsz, ha a nyár egy szeletét díszcsomagolásban a fa alá varázsolod a limitált kiadású Open Road Fest bérlettel.

Útlevél ez, a szabadsághoz, 4 nap őrületes rock and roll-hoz. Örömmel jelentjük be, hogy 2016-ban a fesztivál nagyszínpadán fellép a The Sweet, a 70-es évek meghatározó rock klasszikusa! Készen állsz az időutazásra?

Jó hír a vendégeinknek, hogy a fesztivál helyszíne nem változik, csupán tulajdonos váltás miatt, a kemping neve más. A Pelso Camping Alsóörs nagy átalakulásokkal és fejlesztésekkel vár minket júniusban: a több, mint 20 hektáros Balaton parti füves-árnyas területen 200 darab, többségében vadonatúj mobilház és bérelhető lakókocsi, felújított vizesblokkok biztosítják kényelmünket. Igazi vízparti fesztiválélmény minőségi, rendezett környezetben. Találkozzunk a megszokott GPS koordinátákon 2016. június 8-án a Pelso Camping-ben!

jegy3