Pannónia Fesztivál 2014 - Socfest

Pannónia Fesztivál 2014

Olvasási idő: < 1 perc

Az utóbbi évek fesztiválidőszakának egyik előfutára, a Pannónia Fesztivál, ahogy már megszokhattuk, idén is vár Bennünket júniusban a Balaton mellett, Szántódpusztán.

Az immár nyolcadjára megrendezésre kerülő rendezvény szervezőinek bizonyára szívéhez nőhetett az utóbb említett helyszín, hiszen ebben az évben harmadjára térnek vissza a Siófok és Zamárdi között félúton eső településre, hogy ismét felejthetetlen élményekkel ugorhassunk fejest az idei fesztiválszezonba.

Ebben az évben május utolsó napjai helyett, június első hetében várnak bennünket egy kiadós dorbézolásra. Egyébként attól függetlenül, hogy a PAFE még csak gyerekcipőben jár, igazán büszkén verdesheti mellkasát, hiszen az utóbbi években mindig felmutatott egy-egy külföldi előadót. Ráadásul nem is akármilyen nevekről beszélünk! Két éve rongyosig hallgattuk Flo Rida – Good Feeling szerzeményét, tavaly pedig Rudimental dúdolta lefele a lányok bugyiját.

A nyolcadik alkalommal sem szűkösködnek, idén a Biffy Clyro és a The Offspring tombol majd a „pusztán”. Rajtuk kívül pedig minden említésre méltó magyar zenekar gondoskodik majd kedélyállapotunk szinten tartásáért. Akad majd Depresszió, és jön a 30y, mert “azt hitte érdemes”, de bőven jut majd mindenkinek kockacukor, ha a Kiscsillag tagjain múlik. Messze még a lista vége, így további információkért látogass el ide, és ne feledd: június 5-8 között Szántódpusztán a helyed!