Pannónia Fesztivál: Day 2 - Socfest

Pannónia Fesztivál: Day 2

Olvasási idő: 2 perc

Péntek délután érezhető volt a hosszú hétvége kezdete, rengeteg fanatikus már a korai órákban nagyban tombolt A Láma Dalai, Giant Horizon és a Maxisun előadására. A kora este az Intim Torna Illegál vette birtokba a nagyszínpadot, és buzdította a nagyérdeműt egy kis kádlyukasztásra.

A 30Y gyorsan meghozta a fesztiválhangulatot a már igencsak növekvő tömeg számára, és a közönség soraiban a táncolás hamar pogózássá csapott át, majd a hallgatóság együttesen szomorodott el, és üvöltötte teli torokból a lassúbb dalokat. SONY DSC
Eközben Péterfy Bori is színpadra lépett a Ballentine’s nagysátorban, ahol ópiumos álmokat és tömegbe ugrást biztosított rajongóinak. Persze a ‘Labamba’ és némi öngyújtós lassúzás sem maradhatott el a nagy tombolás közepette.

Egy fesztivál nem is lenne igazán izgalmas, ha nem lenne benne némi csavar, és a 30Y koncert után váratlan értesítés érte a publikumot; a Freestylerst a Dub Pistols váltja, és hamar a húrok közé is csaptak. Az indokot nem kötötte a szervezőség az orrunkra, de kétlem, hogy bárki bánta volna, hiszen a Dub Pistols fergeteges élményt nyújtott, és a Freestylers rajongóinak sem kellett sokat várniuk kedvenceikre.

Napközben sem kell a fesztiválozóknak unatkozniuk, sok program várja őket, ahol kedvükre hűsölhetnek, vagy fogyaszthatnak egy hideg sört, esetleg koktélt. A Coca-Cola Beach, a Borfalu és a Soproni Sörpong egész nap nyitva áll látogatói előtt.
SONY DSC
A hétvége még vissza van; hatalmas koncertek és ígéretesebbnél ígéretesebb nevek bíztosítják majd a non-stop ‘dobd el a hajamat’. Többek között a The Offspring és a Biffy Clyro lép fel, de emellett rengeteg magyar kedvenc is erősíti a line up vonalát, mint a Kiscsillag, a Quimby, a Mary Popkids, a Bëlga, a Fish!, a Kowalsky meg a Vega, a Punnany Massif, a Brains és a Supernem.

Gyertek! STEAK lesz!