Pannónia Fesztivál, Szántódpuszta - Socfest

Pannónia Fesztivál, Szántódpuszta

Olvasási idő: < 1 perc

Egy júniusi hosszúhétvége, közel 200 program és egy kiváló társaság elég indok, hogy a magyar tenger ne csak a „hivatalos” szezonban legyen úticél. A PaFe helyszíne – ahogy a múlt években már hozzászokhattunk – a Balaton déli partján, közvetlenül a 7-es főút vonalán található Szántódpuszta, rögtön Zamárdi után.


pafe1Megközelítés szempontjából, ha már Balaton, akkor a vasút nem utolsó megoldás, hiszen a Szántód-Kőröshegy megállótól alig negyedórás sétára található a PaFe helyszíne. A vonatjegy-kedvezménnyel és a PaFe idejére szóló rendhagyó menetrenddel bármikor kiruccanhatunk néhány program erejéig a fesztiválra, amely egy hatalmas területen és csodálatos környezetben vár bennünket. Hiszen szemben a tihanyi apátság,  lábaid előtt a Balaton, alattad egy 200 éves borospince, körülötted 40 hektárnyi tömény szórakozás vár Rád. Ráadásul a PaFe-kemping a Szent Kristóf kápolna dombjára került, ahonnan lélegzetelállító kilátás nyílik a Balatonra, így annak, aki a sátorozást választja, igencsak kiváltságos élményben lehet része.

A Pannónia Fesztivál hatalmas területének igazi kuriózuma az a 200 éves, 1000 négyzetméteres borospince, amely a borozáson kívül további izgalmas programokat ígér a PaFe látogatóinak, és amely nem mellesleg a két évszázaddal ezelőtti időkben a tihanyi apátságot szolgálta ki hamisíthatatlan balatoni borokkal.
A helyszín tökéletes, megközelíthető, a kilátás és a környék kifogástalan, a programok csábítóak. Minden, ami szem-szájnak-fülnek ingere, azt megtalálhatjuk június elején, a Balaton partjától egy köpésre, Szántódpusztán.
Téged is meggyőztünk, ugye?