Pannónia Fesztivál, a nyárinditó - Socfest

Pannónia Fesztivál, a nyárinditó

Olvasási idő: 2 perc

Az idei nyáron, a Pannónai Fesztivál megkezdésével hivatalosan is belecsöppenünk egy következő fesztiválszezonba, amire kiváló belemegítést nyújt immár nyolcadjára a PAFE.

A 8. Pannónia Fesztivál az első balatoni fesztivál idén, ami nem csak az eddigi legerősebb felhozatallalSONY DSC
büszkélkedhet, de az egyik résztvevő még egy, a The Offspring tagjai által dedikált gitárt is hazavihet, ha neki kedvez a szerencse! (Képünkön a Kowalsky meg a Vega tagja, Vega teszteli éppen. Szerinte elég ütős!)

Szántódpusztán, ha egyszer beindul az élet, az 4 napos folyamatos tombolást jelent, hiszen június 5. és 8. között olyan külföldi zenekarok garantálják a pörgést, mint a híres Biffy Clyro (SCO), a dubstep fenegyereke, a Dub Pistols (UK) és a megunhatatlan, pörgős Freestylers (UK). Az utóbbi kettővel a PAFE sajtótájékoztatóján személyesen is beszélhettünk, hiszen élőben bejelentkezett hozzánk a Dub Pistols egy tagja, és Marcel, a Freestylers képviseletében. Kiderült, hogy mindketten meglepetéseket tartogatnak számunkra, és egy őrületes koncertet ígértek nekünk.

SONY DSCMagyarokból sem lesz hiány. A tájékoztatón a ROAD tagjai is tiszteletüket tették, akik eddig minden évben felléptek a Pannónia Fesztiválon, ami természetesen idén sem marad el. Rajtuk kívül jön a Quimby, a Punnany Massif, a 30Y, a Belga, a Brains, Hősök, Paso, az Intim Torna Illegál, a Kiscsillag, Péterfy Bori, az Ivan & The Parazol, a Subscribe, Majka és Curtis, Halott Pénz, az Akkezdet Phiai, Soerii & Polek és még sokan mások.
Ezenkívül még számtalan szórakozási lehetőséget kínál a fesztiválozóknak a PAFE, hiszen lesz borfalu, stand up comedy, óriás keresztrejtvény, bungee jumping, csocsó, darts, póker és rulett (persze valódi tétek nélkül). Környezettudatos fesztiválként, pedig visszaváltható poharakkal és szelektív hulladékgyűjtéssel figyelnek környezetükre.
A szélesvásznú élményekről a Pajta Moziban vetített aktuális és kultfilmek, illetve a koncertfilmek mozijában felcsendülő felvételek gondoskodnak.
További meglepetés, hogy a The Offspring tagjai deidkálni fognak egy fantasztikus Lodestone Electric Pro S gitárt, melyet kisorsolnak a fesztivál résztvevői között, a RCKSTR Magazin jóvoltából.
Mindez még mindig teljesen megfizethető és diákbarát áron. Napijegy 3500 forinttól, a bérlet pedig 12.900 forinttól vásárolható meg. (Elővételben és helyszínen biztosítanak SZÉP kártyás fizetést.)
Minden adott: egy őrületes buli Magyarország hivatalos nyárinditó fesztiválján, Szántódpusztán, június elején! A jelszó: STEAK lesz!