PEN zárónap - Socfest

PEN zárónap

Szombaton befejeződött a négy napos Pécsi Egyetemi Napok. Az utolsó estén is nagy nevek bukkantak fel a magyar zeneipar tengeréből, mint például a P.A.S.O., a The Carbonfools, a Brains, a Neo és a Bëlga. A diákrektor nyertes csapata pedig a betyáros FelPÖNderítők lettek.

Az estét a Pannonia Allstars Ska Orchestra nyitotta a Nagyszínpadon. KRSA ugrálásával mint mindig most is felpörgette a közönséget, akik ezzel a lendülettel tomboltak tovább a Carbonfoolsra. Végül mindenki eldobta az agyát a Brains alatt. Eközben a másik színpadon fellépett még a Neo meg a Bëlga. A záró estén a hajnalig mulatozók Julia Carpenter és a Space Inhalerz közül választhattak.

Az egyetemi napokon minden évben megrendezik a Pécsi Tudományegyetem karainak versenyét is. A diákok rektorjelöltet indítanak és egy tematika keretében kampányolnak, vesznek részt a vetélkedőn. Szombaton a Burn Arénában hullott le a lepel a következő diákrektor győztes csapatának kilétéről, akik az ETK (Egészségtudományi Kar – a szerk.) betyárjai, a FelPÖNderítők lettek.

Bár már sokan küzdöttek a több napja tartó másnapossággal, mégis rengetegen maradtak hajnalba nyúlóan bulizni a sátrakban, igyekezve kiélvezni a PEN utolsó perceit is.

Képek a buliról itt!