Rock Beach Fesztivál - Socfest

Rock Beach Fesztivál

Olvasási idő: 2 perc

Vadi új hazai rock fesztivál a palettán! Július 26-tól 29-ig Rock Beach Fesztivál Balatonszemesen! A rendezvény nem titkolt célja, hogy az odalátogatókat ellássa jóféle rock, metál és punk muzsikával, bátran szemezgetve a hazai és a külföldi bandakínálatból.

rockbeach_promoA kínálatban 3 nap alatt 30 koncert szerepel, rögtön az első nap egy angol metál legenda, a Paradise Lost lép fel a nagyszínpadon. Külföldi előadók közül a méltán híres svéd Sabaton is tiszteletét teszi, valamint az amerikai Overkill és a francia Gojira sem kímél senkit. Hazai pályáról lesz Subscribe, Depresszió, Junkies, Aurora, Prosectura, Rómeó Vérzik, Road, Alvin és a Mókusok, Anna and the Barbies és még sokan mások. Szívem szerint a komplett fellépőlistát leírnám, annyira jó bandákat hívtak meg a szervezők.

Kikapcsolódási lehetőségekben sem lesz hiány! A Balatonszemesi élményfürdőt 50% kedvezménnyel használhatja minden fesztiválozó. Lehetőségetek lesz arra, hogy megtekintsétek a Szkíta kiállítást, ugyanis a karszalagotok mellé egy belépő is jár ajándékba. A Rádpuszta Csárda és Szabadidő Centrum ideális választás, ha az éjjeli tombolás után egy kis nyugalomra vágysz, vagy ha az esti buli előtt az adrenalinszintedet növelnéd.

Aki vonattal érkezik a fesztiválra, váltson 50%-os alkalmi, menettéri jegyet Balatonszemesre, és ha a rendezvény helyszínén lebélyegezteti, visszafelé is olcsóbban utazhat. A fesztiválra online jegyet váltók az alábbi honlapon július 15-ig a napi belépőt 3.900 helyett 2.900 forintért, a bérletet pedig 9.900 helyett 7.900 forintért szerezhetik be. Figyelem, a camping használata sátranként 1.000 forint!

Összefoglalva tehát mindenkit szeretettel várnak a szervezők 2013. július 26-27-28. között az első ízben megrendezésre kerülő Rock Beach Fesztiválra, Balatonszemesre!

rockbeach_borito