VOLT himnusz és CD - Socfest

VOLT himnusz és CD

Olvasási idő: 3 perc

Megjelent a 25. Telekom VOLT Fesztivál CD-je, exkluzív dalokkal és számos, örök érvényű sikerrel, amelyek az elmúlt 25 évet idézik fel. Csak ezen az albumon hallható a VOLT Allstars + Zävodi Jelszó: LOVE című dala, amelyet Demjén Ferenc tiszteletére hazai sztárok adnak elő, és a 25. VOLT himnusza, amit pedig a Punnany Massif jegyez. Eklektikus válogatás a Kispáltól a Wellhello-ig, a Halott Pénztől a Vad Fruttikig. A CD országszerte a MOL-kutakon vásárolható meg, 990 Ft-os áron.

VOLT Himnusz

A klip Sopronban, a VOLT helyszínén készült, archív felvételekkel kiegészítve, amelyek az elmúlt 25 évet is bemutatják.

VOLT CD

Ez a CD pont annyira eklektikus válogatás, mint amilyen az idén 25. születésnapját ünneplő soproni VOLT Fesztivál. A tracklistát nézve számos olyan dal is helyet kapott rajta, amely nemcsak aktuális, de igazi kuriózum, hiszen erre az alkalomra íródott és csak itt érhető el.

A CD országszerte a MOL benzinkutakon érhető el, 990 Ft-os áron, VOLTos matrica melléklettel. A válogatásról a VOLT két alapító-főszervezője, Fülöp Zoltán és Lobenwein Norbert mondta el gondolatait.

 1. VOLT Allstars + Zävodi: Jelszó: LOVE
  Előadók: Deniz, Eckü, Herrer Sára, Hien, Járai Márk, Kama, Király Viktor, Lábas Viki, Mező Misi, Odett, Puskás Peti, Rúzsa Magdi, Szivák Zsolt, Szűcs Krisztián

  „Az idei évben a Petőfi Zenei Díj életműdíját Demjén Ferenc kapja. Az ő tiszteletére készült ez a feldolgozás, Demjén szerzeménye, a Bergendy 1972-es dala. Nagyon megtisztelő, hogy ilyen sokan örömmel tettek eleget a felkérésnek. A dalt élőben csupán egyetlen egyszer láthatja és hallhatja színpadon a közönség: június 26-án, a Petőfi Zenei Díj gálán.”

 2. Punnany Massif – feat. Pásztor Anna & Charlie (prod. Rendben Man): Ami VOLT az majd lesz! – A 25. Telekom VOLT Fesztivál himnusza

  „Felcser Máté kezei alatt olyan VOLTos himnusz született, amely méltó a jubileumi eseményhez. A dal klipjét a Telekom VOLT Fesztivál helyszínén, az üres mezőn forgattuk, de megelevenedik benne az elmúlt 25 év sok-sok fontos pillanata. Premier: június 7-én. A klip az OTP Junior ajándéka.”

 3. Halott Pénz: Valami van a levegőben

  „Tavaly óta Dávid és csapata Sopron város kitüntetettjei. Ők és az ő sikertörténetük igazi példakép sokak számára, az „Emlékszem, Sopronban” című, a Wellhelloval közös VOLTos himnuszukat pedig már több mint 16 millióan látták a YouTube-on.”

 4. Brains feat. Likó Marcell: Ezt szeretem

  „Egy igazán sikeres együttműködés eredménye: a Brains és a Vad Fruttik frontembere egy dalban.”

 5. Soulwave: Szaladok

  „Korábban nem jártak a VOLTon, mostantól fognak. Ez az egyik nagy reménységünk…”

 6. Ákos: Igazán

  „Nemcsak a legtöbb fesztiválfellépés említhető Ákos és a VOLT kapcsán, de az is, hogy pályafutása során először nálunk fesztiválozott. Annyira kellemesen csalódott ebben a műfajban, hogy pár nappal később egy palack vörösborral lepett meg érte… Azóta pedig kb. tízszer járt nálunk.”

 7. Rúzsa Magdi: Jel

  Az utóbbi években mindig óriási buli Magdi VOLTos koncertje. Idén először a Nagyszínpadon várjuk!”

 8. Margaret Island: Veled minden

  „Igazi VOLTos, szerelmes hangulatú dal…”

 9. Belmondo: Mikor

  „Ez nemcsak Czutor Zoli legszebb dala, de az utóbbi évek egyik legjobbja is ebben a műfajban. Aki VOLT már szerelmes, érti, mire gondolunk…”

 10. NAZA: Az kell, ami nincs

  „Mező Misi és Szűcs Krisztián új projektje az idei VOLTon mutatkozik be.”

 11.  Wellhello: Rakpart

  „Az ő sikerük ugyancsak példaértékű. Ezzel a dallal robbantak be, és azóta is megdobogtatja a szíveket, amikor megszólal valahol…”

 12. Király Viktor feat. Majka & Curtis: Hatodik emelet

  „Igazi buli, igazi sláger. Tuti, sokat halljuk ezt idén nyáron!”

 13. Animal Cannibals: AC Party Megamix

  „A Kannibálok szinte a kezdetek óta jelen vannak a VOLTon, volt, hogy HIPHOP JAM-et szerveztek, filmet forgattak vagy éppen himnuszt írtak. Most a pályafutásuk legjobb dalait gyúrták egybe… Tök jó újrahallgatni…”

 14. Vad Fruttik: Nekem senkim sincsen (Bakony Scamp Remix)

  „VOLTos kedvenc, a legnagyobb dalok egyike, új feldolgozásban. Fel a hangerőt!”

 15. Tankcsapda: Alföldi gyerek

  „Vállaljuk: a kedvenc rockbandánk… Nehéz volt tőlük dalt választani, de sokat segített, hogy ők ezt akarták odaadni… :)”

 16. Pál utcai fiúk: A bál

  „Ez a dal még a VOLTnál is régebben született, de a mai napig óriási kedvencünk. Nagyon örültünk, amikor tavaly a Petőfi Rádióban a hallgatók minden idők legjobb dalának választották. Van benne valami…”

 17. Kispál és a Borz: Ha az életben

  „Ehhez a dalhoz nem kell magyarázat. Minden idők egyik legfontosabb magyar szakítós-himnusza. Ezen nőttünk fel, elég sokan…”

 18. Quimby: Magam adom

  „Minden Quimby-koncertnek ez a vége, így nem VOLT kérdés, hogy ezt a félig-meddig visszatekintő CD-t is ezzel zárjuk. Sajnos azonban elszúrtunk valamit és egy fura verzió került a maszterre, nem az eredeti. Nem baj, majd a VOLTon meghallgatjuk élőben…”