Nem sokára 'maraton! - Socfest

Nem sokára ‘maraton!

Olvasási idő: 2 perc

Idén 5 éve, hogy otthonra találtunk Dunaújvárosban – a Szalki-sziget nem csak a koncerteknek remek helyszín, nem csak a sátrazáshoz tökéletesek az árnyas fái, a strand is remek – a mostani fesztiválon sem lehet kihagyni a hűsítő csobbanásokat a koncertek előtt és után…

Akik visszajáró vendégek, már jól tudják, hogy féláron jöhetnek vasúttal, a fesztiválbusz behoz és ki is visz egész héten a városba, és ha biciklivel vagy motorral érkezel, behozhatod egészen a sátradig… Ha először jössz, érdemes csekkolni az Info menü alatti Utazás topikot, ott minden fontos infót elérsz! (Július 1-től él a MÁV-kedvezményünk.)

Ahogy a korábbi években, idén sem lesz dohánybolt a fesztivál területén, készüljetek így! Ha nem fér bele egy teljes heti kikapcsolódás a rockparadicsomban, gyere le pár napra – kedvezményes hétvégi bérletünkkel csütörtök-péntek-szombat bulizhatsz a Rockmaratonon.

Ez az ötödik éve a Rockmaraton fesztiválnak Dunaújvárosban, bátran mondhatjuk, hogy mostanra sikerült belakni a Szalki-szigetet is. Nem sokára találkozunk!