Költözik a Rockmaraton - Socfest

Költözik a Rockmaraton

Olvasási idő: 2 perc

Búcsúzik Pécs városától a 25 éves Rockmaraton. A megszokott Malomvölgy-Arborétum, a kökényi fröccsös esték, a patakparti bormámoros, sörös, kávés-jägeres reggelek emlékezetünkben élnek majd csak tovább, de nem szomorkodunk! Idén a dunaújvárosi Szalki-sziget ad otthont a fesztiválnak július 13. és 19. között.

Rockmaraton_logo“Hurrá Nyaralunk! Idén vízparton ünnepel a Rockmaraton!” Születésnapjuk alkalmából meglepnek bennünket egy tökéletes rock-vakációval. Július 13-19. között a fesztivál elfoglal egy szigetet a Dunán, ahol minden adott az igazi, egyhetes maratoni bulihoz. Méretes kemping, sík területen, az árnyas fák alatt, saját stranddal, egy biztonságos holtágnál. Betonutak, rengeteg parkolóhely, telepített vizesblokkok zuhanyzókkal és angol WC-vel. A területen a zenei helyszínek megfelelő távolságba kerülnek, így két igazi nagyszínpad lesz a 120 bandára dagadt zenei kínálathoz. A környező parkerdőben mindenki kedvére hűsölhet, piknikezhet, sőt akár pecázhat is a holtágban. Jöhettek motorral, vagy akár lakókocsival is, de a környéken sok olcsó kollégiumi szálláshely is vár rátok. A természet lágy ölén, az ország közepén, ez maga a rock-metál paradicsom, a dunaújvárosi Szalki-szigeten!

Rockmaraton2015Egy évre költöznek ide, és hogy a földijeik, a baranyaiak se járjanak rosszul, nekik a fesztivál megtérít 4000 forint útiköltséget. Az új helyszín a Kárpát-medence minden pontjáról könnyedén megközelíthető autóval és vonattal is, és a MÁV-Start jóvoltából 50% vasúti kedvezmény jár minden fesztivállátogatónak. A fesztivál hetijegyét július 10-ig kedvezményesen 12.990 forintért tudjátok megváltani, sőt már megvásárolhatjátok a FEZEN Fesztivállal közös kombinált bérletet, valamint a hetijegy mellé igényelhető limitált darabszámú VIP Pass-t is. A SZÉP Kártyások se aggódjanak, elindult az elővételes rendszer az ő számukra is! A program rendszeresen bővül, többek között külföldi bandákkal, de folyamatban van a részletes napi beosztás és az új weboldal is, de ahogy az öreg vasutas mondja, ami késik, az jön. Kalandra fel, készüljetek egy őrült kemény nyaralásra!