Május 31-ig tart a Rockmaraton bérletakciója! - Socfest

Május 31-ig tart a Rockmaraton bérletakciója!

Olvasási idő: 2 perc

A hónap utolsókep napjáig kapható a szuper akciós heti bérlet, mindössze 6.990 Forintért. Júniusban már kicsit drágább lesz, bár a 9.990 Forintos árral még mindig az ország legolcsóbb fesztiválja marad.

Megvásárolhatjátok a Ticketportal jegyirodáiban, vagy közvetlenül a Rockmaraton Fesztivál hivatalos weboldalán, a jegyek menüpont alatt található webshop segítségével, akár postai- és kezelési költség nélkül. Az idei évben is elfogadják a SZÉP Kártyát, amivel a helyszínen lehet majd megvenni a jegyeteket. Ugyanakkor, ha még most regisztráljátok vásárlási igényeteket a weboldalon található webshopban, kedvezményes elővételi jegyáron válthatjátok meg a helyszínen a bérletet is. Ugyanez érvényes a határon túliak számára, mivel a Felvidék kivételével a jegyelővétel sajnos nem megoldott, így nekik sincs más dolguk, mint regisztrálni vásárlási szándékukat webshopban, vagy e-mailen, és a helyszínen 6.990 forintért kapnak majd egy hétre szóló karszalagot.

Piacra kerültek a limitált számú VIP Pass-ok is, de az ellenőrizhetőség miatt, csak a rendezvény saját webshopján keresztül, közvetlenül a fesztiváltól vásárolhatjátok meg őket. A Passos vendégek használhatják a körbekerített és őrzött VIP kempinget és vizesblokkot, valamint együtt ihatnak a fellépőkkel a VIP kocsmában. A Pass ára 9.990 forint, de csak hetibérlettel együtt érvényes. Összesen 50 darabot bocsájtottak megvásárlásra, úgyhogy nem árt sietni, mert gyorsan el szokták kapkodni őket!

Elkészült a végleges program, lezárult a Facebookos szavazás és a Local Heroes tehetségkutatóra jelentkezés is. Összesen 162 banda lép majd fel, köztük 12 külföldi zenekarral. Olyan nevekkel koronázzák az idei programot, mint a német Kreator, a svájci Eluveitie, a dán Svartsot, vagy a svéd Evergrey. A magyar együtteseknél idén kiemelt hangsúlyt fektetnek a feltörekvő csapatokra, de persze régi ismerősök is lesznek.

Szóval nincs mire várni, ha nem akarod kihagyni az ország leghangulatosabb rockfesztiválját, ahol a legsúlyosabb arcok jönnek össze minden évben, hogy egy teljes hétig felhőtlenül jól érezzék magukat!
Én ott leszek Malomvölgyben, és Te?