Némi HC és magyar humor - Socfest

Némi HC és magyar humor

Olvasási idő: < 1 perc

Újabb hardcore nappal bővül a Rockmaraton Fesztivál eddigi felhozatala: július 10-én érkezik a Stick To Your Guns, a Being As An Ocean, a LIONHEART, a WOLF DOWN és a Born From Pain csapata Dunaújvárosba! Magyar fronton érkezik a Kovbojok, a Központi Hatalom, a Fostatrály, a Hortobágy HC Crew és a ZPZ.

Az amerikai Stick To Your Guns, a német WOLF DOWN és a holland Born From Pain a hardcore punk zene képviselői. A szintén amerikai Being As An Ocean a melodikus hardcore műfajban tevékenykedik, amíg a brit LIONHEART hardcore metált játszik. Hogy is fogalmazzak….táncos mulatság, gitártépés, dobzúzás – jó lesz.

Magyar fronton az általam már sokat emlegetett Kovbojok is fellép Dunaújvárosban, így a fekalománkodás se marad ki a banzájból. Ha már fekália, akkor Fostartály! Igen, ez egy zenekar. Mondok durvábbat – grindcoret játszanak. Őket követi a punkrockos Központi Hatalom, a metáltoló Hortobágy HC Crew, és a “köcsögmetál” katonái, vagyis a ZPZ. Sőt, teljes a magyar fellépősor, lehet szemezgetni, ki mire szeretne a legjobban menni.

magyar_teliJegyelővétel ezen a linken, kövessétek a fesztivált a Facebook-on, az Instagram-on, és természetesen mi is hírt adunk a történésekről. Addig egy kis hazai ízelítő kaptunk a szervezőktől, hogy még jobban rátudjunk hangolódni az idei fesztiválra: