Hatalmas bulik és vérfagyasztó élmények - Socfest

Hatalmas bulik és vérfagyasztó élmények

Olvasási idő: 2 perc

Izzadságtól csillogó félmeztelen testek, tetoválások, dús hajsörények, rituáléhoz maszkírozott arcok, 1000 méteres mélységből feltörő hörgések és üvöltések, zsigerekre ható energiák – a RockPart második napján a nagy slágerekben, kemény zúzdában és vérfagyasztó élményekben volt része a fesztiválhadnak.

#ROCKPART2015 www.facebook.com/sadaweb www.sadaweb.huA fesztivált elárasztotta a minőségi rock zene, a tér és tudat, a rock és metál spektruma végtelenné tágult, a dobok, gitárok és a mély orgánumok gondoskodtak a hamisítatlan fesztiválélményről. Nappal Balaton, éjjel RockPart, a hűsítő habok és pár korsó jéghideg sör után jöhetett a fesztivál-menü elfogyasztása. A könnyed rock, punk és folk metáltól egészen a death metálig terjedő étlapról lehetett választani, kedvenc, vagy éppen új ízekbe belekóstolni. Olyan ínyencségek is megtalálhatóak voltak, mint a Melecesh, Dalriada, az Aurora vagy a Hétköznapi Csalódások. A bőséges választék minden étvágyat kielégített.

KowaA szombati napon a Kowalsky meg a Vega alapozta meg a hangulatot, Kowáék állták a sarat, becsülettel tolták a bulit a forróság ellenére is, dallamos slágereikkel rendesen megmozgatták a közönséget. Az est folyamán a legnépszerűbb hazai rock zenekarok egymás után léptek a színpadra, a Tankcsapda és a Depresszió régi és új slágereikkel mindenkit magával ragadott a rock univerzumba. Az éjszaka legsötétebb eseménye volt, amikor színpadra lépett a Marduk, totális transzformáción estek át, hogy pokolbeli utazásra hívják a közönséget, éjsötét atmoszférát teremtettek, ahol főpapként áldoztak az alvilág oltárán. A nem beavatott hallgatóság is megbabonázva hallgatta.

De még nincs vége a rock őrületnek, hiszen hátra van még az utolsó nap, amikor is tetőfokára hág a buli, a rock szelleme kiszabadul a palackból, az Egyesült Államokból érkezik a RockPart színpadára a Suicide Silence, The Dillinger Escape Plan, Finnországból támad a Turisas, de többek között koncertet ad a Road is.

Rock, Metál, Balaton – RockPart’15, augusztus 7-9, Balatonszemes!