Két hét, és itt a STRAND! - Socfest

Két hét, és itt a STRAND!

Olvasási idő: 2 perc

“Ha végre itt nyár, és meleg az idő, az ember strandra jár…” Mindenkinek ismerősen csenghetnek ezek a sorok. A nyár éppenséggel nemhogy most jön, inkább már lassacskán el is száguld mellettünk, de még előbb érdemes lesz a Balaton partjára fókuszálni, hiszen két hét múlva indul az idei fesztiválszezon egyik utolsó nagy dobása, a STRAND Fesztivál.

A STRAND Fesztivál negyedik alkalommal is a jól bejáratott Zamárdi helyszínen, Budapesttől mintegy 110 km-re, a Magyar Tenger partján kerül megrendezésre. Az őrület 24-én szerdán indul, és meg sem áll szombatig. A hangulatról a résztvevőkön kívül neves külföldi vendégelőadók, és a hazai zenei élet kedvencei gondoskodnak.

Kikre is számíthatunk? A teljesség igénye nélkül fellép a Hollywood Undead, Jamie Woon, Tom Odell, Hurts, Lost Frequencies, Caro Emerald. A hazaiak közül mindenki megtalálhatja a stílusához leginkább passzoló koncertet: Az első napokon 30Y, Quimby, Punnany Massif, Brains, Tankcsapda adja a műsor gerincét. Pénteken a húrok közé csap a Vad Fruttik, lehet bólogatni a Bëlgára, Majkára és Curtisre, de ne feledkezzünk meg az Irie Maffia fellépéséről se. Szombat este a pontot az i-re a fesztiválokról elmaradhatatlan Wellhello és a Halott Pénz teszik fel.

GottG-3571

A két nagyszínpad folyamatos elfoglaltságot kínál kora délutántól hajnalig, de ha valakinek ez nem lenne elegendő, válogathat még a kisebb teraszok bőséges DJ felhozatalából: ott lesz Edo Denova, Stereo Palma, Lotfi Begi, Palotai, Karányi, és még sokan mások.

Remélhetőleg az időjárás is kegyeibe fogadja az augusztus utolsó napjait önfeledt szórakozással tölteni vágyókat, így aztán két nagy bulizás között a strandélmény is garantált lehet, hogy aztán a végén mindenki elmondhassa: “Íjjaj, úgy élvezem én a STRANDot!”