A Sziget Szitizenek téli kézikönyve - Socfest

A Sziget Szitizenek téli kézikönyve

Olvasási idő: 2 perc

Éld át újra az igazi fesztiválélményt és nosztalgiázz a Sziget Aftermovie megtekintése közben. Törd fel a malacperselyt és gyakorold az adataid minél gyorsabb megadását, hogy november 24-én az elsők közt lehess hetijegy-tulajdonos. Végül dobáld bele a kívánsággépbe, hogy melyik zenekarokra buliznál jövő augusztusában!

Az idei Sziget mindent vitt: látványosabb volt, mint valaha, sokszínűbb, mint eddig bármikor, változatos, mint mindig, csak most kicsit jobban. Története során idén jöttek a legtöbben, voltak napok, hogy már nem is tudtak beengedni több embert. Aki ott volt, most az emlékek sűrűjében keresheti magát a frissen elkészült Sziget utómoziban, aki lemaradt, pedig láthatja, hogy miről.  A Sziget esszenciája, tízezer perc kilencre sűrítve, benne ott vagyunk mindannyian, akár látszunk, akár nem. Palvin Barbi biztosan…

24 órád van!

Ha végignézted a fenti videót, és úgy gondolod ,hogy a2016-os Szigetet nem hagyhatod ki, november 24 és 25 között kedvezményesen és extra ajándékokkal megspékelt fesztiválbérletet vásárolhatsz.

És ez nem minden! Aki most veszi meg a jövő évi fesztiválélményt egy sorsoláson vesz részt, ahol egy Very-VIP csomagot sorsolnak ki. 
Részletekért kattints a képre!

#Sziget2016 üzemmód bekapcsolva!

Kedves Szitizenek, nagyon kíváncsiak vagyunk, ti milyen zenéket fedeztek fel és kiket hallgattok éjjel-nappal, a Sziget szervezőcsapatának ezért is kiemelten fontos kedvenceitek ajánlása a program összeállításakor! Kattintsatok a linkre, töltsétek ki a kívánsággépet, hadd ismerjük meg kedvenceiteket!

photo: [ Sandor Csudai ] . www.facebook.com/csudaisandor

photo: [ Sandor Csudai ] . www.facebook.com/csudaisandor