25 év, 25 óra, 25%, szeptember 25! Sziget 25 - Socfest

25 év, 25 óra, 25%, szeptember 25! Sziget 25

Olvasási idő: 2 perc

Az elmúlt években a fesztiválok egyre korábban dobták piacra a jegyeiket. Többnyire ez az időpont a karácsonyi időszakot célozta, nyilván, hogy a szülők vehessenek szuper karácsonyi ajándékot a csemetéknek. A Sziget idén, a közelgő 25. születésnap okán, szeptember 25-én kezd bérletet árulni. Kedvezményekkel és ajándékokkal!

A Sziget2017 jegyértékesítés első 25 órájában az early bird árnál is kedvezőbben szerezheted meg bérleted! A kedvező ár mellé ráadásul kapsz egy Szitizen Prime ajándékcsomagot is, egyedi cuccokkal és részt veszel egy sorsoláson, ahol exkluzív Szitizen Prime VIP-csomagot nyerhetsz. Készen állsz? 25 órád van! A dátum, amit jól jegyezz meg: 2016. szeptember 25. 17.00 – szeptember 26. 18.00

szitizenprimeheader

Ki az a Szitizen Prime?

A Szabadság Szigetének legelső beköltözői, akik jegyüket az értékesítés legelső óráiban váltják meg a következő évi Szigetre, egy különleges jegyakció keretében. Ők a legelkötelezettebb Szitizenek, akik vásárlásukhoz rögtön egy Szitizen Prime ajándékcsomagot is kapnak. A Szitizen Prime-ok részt vesznek egy sorsoláson, melyen Szitizen Prime VIP csomagokat nyerhetnek olyan extrákkal, melyekhez senki más nem juthat hozzá.

Az ajándékcsomag

Szitizen Prime póló

Felöltöztetünk tetőtől talpig Szigetbe: egyedi Szitizen Prime pólót készítünk csak nektek!

Sziget zokni

Mi mondtuk, hogy tetőtől talpig Sziget :D Szuperkúl zokni, ez még szandállal is menő!

Felvarró

Ezzel a Szigetes felvarróval igazán egyedivé teheted bármelyik cuccod!

Matrica

Ragaszd tele a környezeted Sziget matricákkal, így mindig eszedbe jutnak a legjobb Szigetes élmények!

Kitűző

Egy Szitizen sosem megy ki az utcára Sziget-kitűző nélkül, igaz? ;)

És ez még nem minden!

Ha jól emlékszem ilyen akció már tavaly is volt, csak nem ilyen korán. De az nem változott, hogy a vásárlók közt idén is kisorsolnak extra VIP csomagot. Ami a Sziget órán és a Citypasson kívül olyan különleges élményeket is tartalmaz, mint a vacsora a backstage-ben, amit előtte körbe is lehet járni.

Szóval kalandra fel szitizenek!