Nyakunkon a Megyer Camp!

Veszprém megye, Marcal part, családias környezet, idilli táj. Vasárnap, vagyis június 21-én startol a MegyerCamp Fesztivál. Hogy mi lesz? Remek zenekarok, kiváló hangulat, rock and roll, tehén, és sok minden más!

kapszula_hotelIdén a Megyer Camp Fesztiválon elsők között próbálhatjátok ki a fesztivál szállások legújabb generációját, a Kapszula Hotelt. Rutinos fesztiválozók számára első blikkre szokatlannak tűnhet az építmény futurisztikus kialakítása, ám meggyőző hívószavak lehetnek a számos kényelmetlenséggel járó hagyományos sátras megoldással szemben a következők:

  • légkondícionáló
  • telefontöltő
  • világítás
  • biometrikus biztonsági beléptető rendszer

A hotel kapszulák akár két személy részére is komfortos pihenést biztosítanak. A szállás 120 db 230x115x115 cm méretű, max. 2 fős, légkondicionált, telefontöltővel, világítással, ablakkal ellátott alvófülkéből áll, ahol a beléptetés biometrikusan történik, így kizárja az illetéktelen behatolókat.

Minden reggel frissen fejt házi tejjel, kiflivel és Riska termékekkel várja majd az éjjel (kijózanodott) császárait az MC TEJBÁR, hogy elegendő energiátok legyen tombolni a következő nap színpadszaggató koncertjein. Idén is lesz menza – minden nap kétfogásos menü gondoskodik majd a megfelelő tápanyagbevitelről, ráadásul előrendelés esetén ajándék desszerttel is kedveskednek. Az ínycsiklandó, házias fogásokat előrendeléssel 1100Ft helyett, 950Ft/menü áron szerzhetitek be a webes felületen, ahol a tervezett kínálatot is megtekinthetitek.

zp_relikviaLesz Zöld Pardon relikvia kiállítás is! Régi molinók, plakátok, világítótáblák, neon gitárok és számos ereklye várja az érdeklődőket, régi ZP rajongókat. Jöhettek a fesztiválra Oszkár telekocsival, a megspórolt útiköltséget pedig mondjuk sörre is költhetitek. Belépőtöket beszerezhetitek Budapesten (Robot – 1066 Budapest, Zichy Jenő u. 4.) és Sümegen (Tourinform Iroda – 8330 Sümeg, Kossuth Lajos u. 15.) is, ha biztosra szeretnétek menni. Továbbá online jegyvásárlásra is lehetőség van, vagy a helyszínen tudtok napi jegyet váltani.

A teljes program megtekinthető a hivatalos honlapon, napi bontásban, most már csak egy kérdés van: találkozunk Veled is az idei Megyer Camp-en június 21. és 27. közt?

tehen