Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; Tribe_Widget_Builder_Display has a deprecated constructor in /var/www/socfest.hu/wp-content/plugins/widget-builder/classes/custom-widget-display.php on line 19

Deprecated: Unparenthesized `a ? b : c ? d : e` is deprecated. Use either `(a ? b : c) ? d : e` or `a ? b : (c ? d : e)` in /var/www/socfest.hu/wp-content/themes/socfest2013/inc/rss.php on line 23
Gálaműsor a VOLT-on - Socfest Gálaműsor a VOLT-on - Socfest

Gálaműsor a VOLT-on

Olvasási idő: 2 perc

20. jubileumához érkezett a VOLT Fesztivál, ezt pedig méltóképpen kívánják megünnepelni a szervezők. A nulladik napon este 7-től kerül megrendezésre a „We love VOLT” 5 órásra tervezett koncertje a Telekom Nagyszínpadon. Az emiatt egy nappal hamarabb induló rendezvény azonban nem csak ezen a gálán, hanem a fesztivál egész ideje alatt neves zenekarokkal szórakoztatja majd a nagyérdeműt.

Az immár hagyományosan Sopronban megrendezésre kerülő esemény kerek, 20. évfordulóját egy olyan, meglehetősen hosszúra tervezett koncerttel szeretné megünnepelni, ahol nem kisebb nevek adnak elő, mint a Quimby, a Magna Cum Laude vagy a Pál Utcai Fiúk. A 20 zenekar néhány számot magába foglaló műsora mellett jól ismert DJ-k is eljátszanak majd egy-egy szettet. A szervezők olyan előadókat kértek fel, akik valamilyen módon kapcsolódnak a fesztiválhoz. Az átállások alatt az előző évek eseményeit nézhetjük meg led-falakon.

Természetesen a VOLT idén sem csak zenei programokat kínál. A régió borait a Heti Válasz Borfesztivál mutatja majd be saját színpadán. A délelőtti órákban zenés és egyéb műsorok kerülnek megrendezésre a gyermekek számára. Jelen lesz az oly’ népszerű Alma együttes, de számos mutatványos is szórakoztatja majd az ifjúságot.

A felnőttek a Werk Akadémián “workshopolhatnak”, nevetgélve közben a Dumaszínházasok előadásán. A művészetkedvelők Bernáthy Sándor emlékére rendezett kiállításon csodálhatják meg a zenész és képzőművész alkotásait. Baksa Soós Attila novellái szintén tovább színesítik az amúgy is gazdag kulturális palettát. A Rocklitera című műsort, Lékó Tamás fotóival teszik majd vizuálisabbá.

Forrás: Sziget.hu, Galéria

A teljesség igénye nélkül felsorolt programokból tehát személy szerint egy színvonalasan összerakott fesztivált várok, ahol nemcsak zenei igényeimet elégíthetem ki, hanem művészeti vagy gasztronómiai hatások is érnek.

Válasszatok az alábbiakban feltüntetett naptár programjai közül és szórakozzatok jól!