Megjöttek az első VOLT nevek! - Socfest

Megjöttek az első VOLT nevek!

Olvasási idő: 3 perc

A Telekom VOLT fesztivál az aftermovie bemutatása után a jövő évi fesztivál kezdő névsorával is előrukkolt. A fesztivál multikulti mivoltjához hűen kellően színesre sikerült ez a lista. Hamarosan pedig már a kedvezményes bérleteteket is megvehetitek!

VOLT Nyitónap – Slipknot és T30

A Slipknot napjaink egyik legsikeresebb metalegyüttese, a maguk szélsőséges zenei stílusával és brutális színpadi teljesítményükkel. Számos dalukat jelölték már Grammy díjra, amiből egyet be is húztak. Magyarországon már rég nem jártak, így biztos nagy népszerűségnek örvend majd a VOLT nyitónapja.

 

De a hazai rockzene kedvelőinek is kedveskedik a fesztivál, hiszen erre a napra hívták meg a Tankcsapda 30. születésnapját megünneplő T30 turnét. A debreceni zenekar évek óta hatalmas bulikat rendez, nyilván jövőre sem adják alább.

Második nap, Slash

Minden bizonnyal a legismertebb Guns N’ Roses slágerek is elhangzanak majd a Telekom Nagyszínpadon a fesztivál második napján, amikor a világ egyik legjobb gitárosa és az ő zenekara, a Slash Ft. Myles Kennedy & The Conspirators lép fel. A csapat idén ősszel adta ki legújabb lemezét, de nincs fesztiválos Slash koncert, amin nem játszanak olyan GN’R nótákat, mint például a Paradise City, a Welcome to the Jungle vagy a You Could Be Mine.

Parov Stelar

Az osztrák elektro-swing mágus visszatér Magyarországra. Szerintünk nincs olyan fesztiválozó, akii nem hallotta már élőben Parov Stelart, hiszen az elmúlt években minimum egy koncertje mindig volt hazánkban. Nem is meglepő, hiszen a ’20-30-as évekbeli swing zenét elképesztő módon ültette át a mai elektro vonalra.

Robin Schulcz

Robin Schulz egy német DJ. 2012-től kezdve készíti saját dalokat.2014-ben vált híressé,mikor Mr.Probz alkotását a Waves-et keverte újra.Első igazán nagy sikerű,saját szerzeménye a Sun Goes Down.

LP

LP, azaz Laura Pergolizzi 2016-ban robbant be a köztudatba, illetve a magyar rádiós slágerlistákra Lost On You című gigaslágerével. De bármennyire is úgy tűnik, hogy egy újkeletű tehetségről van szó, LP a háttérből már hosszú ideje mozgatórugója a mainstream popnak.

Végül a kihagyhatatlan magyarok!

Természetesen nem maradhatnak ki a legnagyobb magyar nevek sem a felsorolásból. Már biztos ott lesz Rúzsa Megdi, a Punnany Massif és Majka. Nem hiába ők az első nevek, hiszen ők azok akik szinte bármikor képesek megtölteni egy nagyobb helyszínt is.

Úgy látjuk a 2019-es VOLT-ra is lesz miért ellátogatni. Sőt, talán már ennyi is elég ahhoz, hogy a december 5-én induló 72 órás kedvezményes időszakban megvásároljuk a jövő évi fesztiválbérletet.

„A következő hetekben a terveink szerint újabb hazai- és világsztárok leigazolásáról adhatunk majd hírt a VOLT rajongóinak. Az early bird-jegyelővétel azonban már június 5-én elindul, amikor 72 órán át kedvezményesen áron lehet hozzájutni a bérletekhez. Újdonság, hogy a napijegyek esetében a jegyárforduló nem dátumhoz, hanem mennyiséghez kötött, vagyis aki gyorsabb, olcsóbban juthat belépőhöz“ – mondta el Lobenwein Norbert, a Telekom VOLT Fesztivál alapító-főszervezője.