Chatelési lehetőség a Fantasztikus négyessel - Socfest

Chatelési lehetőség a Fantasztikus négyessel

Olvasási idő: 2 perc

Egyre több filmes hírt, információt és újdonságot olvashattok az oldalunkon. Számos hír látott napvilágot ezen a héten is, felsorolunk pár érdekességet a mozirajongóknak.

– Augusztus 4-én, magyar idő szerint délután 4 órától a rajongók feltehetik kérdéseiket a Fantasztikus négyes főszereplőinek! Lehetőségetek lesz élőben chatelni Twitteren keresztül Miles Teller-rel, Kate Mara-val, Michael B. Jordan-nel és Jamie Bell-lel, úgyhogy érdemes csatlakozni! #ASKFANTASTICFOUR. A filmet augusztus 13-től vetítik a hazai mozik.

– Henry Cavill, aki az acélemberként vált ismertté, ezúttal műfajt vált, és egy hidegháborús kémparódiában, az U.N.C.L.E.-ben játssza a CIA legjobb emberét, akinek szövetkeznie kell a szovjet titkosszolgálattal. A pletykák szerint A szürke ötven árnyalatában is feltűnik majd, bár ezt Cavill nem erősítette meg.

– A Kung Fu Pandával harmadjára találkozhatunk (Kung Fu Panda 3, hazai bemutató 2016 tavasza) ennek örömére a DreamWorks játékot hirdet grafikusoknak, fotósoknak, illusztrátoroknak, tervezőknek vagy bárkinek, aki kedvet érez a játékhoz, hogy mutassák meg, milyen volt Po hosszú, hazafelé tartó útja: a feladat az, hogy saját hazájuk jellegzetes környezetébe helyezve ábrázolják őt. A pályázók maguk is újrarajzolhatják Pót, vagy a neten direkt e célra közzétett képek közül válogathatnak. A nyertes 1000 dollárt zsebelhet be és ott lehet a Kung Fu Panda 3 gálapremierjén. További részleteket itt találtok.

Duborog_a_sziv_1000x1443_1

Meryl Streep egyre dögösebb, nem?

Kemek_hidja_1000x1443_1

A képek forrása az InterCom

pics

A Hitman második része augusztus 27-től a mozikban

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

– A Minyonok töretlenül vezeti a magyar mozis listákat; múlt héten 92 ezren nézték meg. A második legnépszerűbb a Hangya lett, harmadik pedig a Ted 2.

– Larry Clark új filmje, a Szégyentelenek új besorolást kapott, vagyis 18 éven aluliaknak nem ajánlott. A hazai bemutató pontos dátumát egyelőre nem tűzték ki.

– Kijött a Támadás a Fehér Ház ellen 2.- London ostroma feliratos teasere. A brit miniszterelnök rejtélyes körülmények között meghal, temetése minden fontos vezető számára kötelező. A világ legjobban őrzött eseményének indul, ám Mike Banning (Gerald Butler) rájön, hogy valaki halálos támadást tervezett a világ legbefolyásosabb emberei ellen.