Forog Tilla kerekesszékes gengszterfilmje - Socfest

Forog Tilla kerekesszékes gengszterfilmje

Olvasási idő: < 1 perc

Szeptember 8-án elindult Till Attila Tiszta szívvel című második nagyjátékfilmjének forgatása, amely harmincnyolc napot vesz igénybe, és számos budapesti helyszínen zajlik majd. A film főszerepeiben Thuróczy Szabolcs, Balsai Móni, Fenyvesi Zoltán kerekesszékes maratonfutó bajnok, és az Színház-és Filmművészeti Egyetemen végzős Fekete Ádám lesz látható.

A film alapkérdése, hogy nagyobb bűn-e elhagyni egy fogyatékkal született gyereket vagy bérgyilkosként mocskos gengsztereket kivégezni. Az akciódús történet középpontjában lévő húszéves fiú, a haverja és egy volt tűzoltó mindennél jobban retteg, hogy teljesen feleslegesek a társadalom számára. Amikor kiderül, hogy az alvilág számára is azok, akkor aztán
igazán bevadulnak.

A Magyar Nemzeti Filmalap 285 millió forintos támogatásával a Laokoon Filmgroup gyártásában készülő film forgatókönyvét Till Attila írta, a forgatókönyv fejlesztését és a gyártáselőkészítést a Filmalap korábban már 14 millió forinttal támogatta. A film producere Stalter Judit, Rajna Gábor és Sipos Gábor, operatőre Juhász Imre, látványtervezője Ágh Márton. A filmet az A Company Hungary forgalmazza Magyarországon, és várhatóan 2015 őszén lesz a mozibemutató.

20140723tiszta-szivvel