A velociraptorok nem haltak ki - Socfest

A velociraptorok nem haltak ki

Olvasási idő: 2 perc

Két nagy durranásunk is várható a héten: az egyik a régóta várt Jurassic World és legújabb hazai büszkeségünk, a drámai Saul fia. Persze a családosoknak és romantikára vágyóknak is találnak a kedvükre valót, hogy a meleg elől a moziba menekülhessenek.

Jurassic World

színes, magyarul beszélő, amerikai kalandfilm, 125 perc

Több mint 20 évvel Spielberg klasszikusának megjelenése után, most újra beléphetünk a dinoszauruszoktól hemzsegő veszélyes világba, ahol ezúttal nagyon modern járművekkel zajlik a körbevezetés. Persze semmi sem zökkenőmentes…

Hivatalos weboldal

Forgalmazza: UIP-Duna Film

 

Kardfog kapitány és a Lama Rama kincse

színes, magyarul beszélő, norvég családi kalandfilm, 75 perc

Pinki, a bátor kisfiú Kardfog kapitánnyal karöltve felkerekedik, hogy felfedezzék Lama Rama elveszett kincsét és megtalálják a gyermek apját.

Facebook oldal

Forgalmazza: ADS Service

 

Mocsárvidék (Marshland)

színes, feliratos, spanyol krimi, 105 perc

1980-ban járunk Spanyolország elmaradott környékén, ahol egy vurstliban meggyilkolnak két fiatal lányt. A nyomozók rájönnek, hogy sorozatgyilkossal van dolguk, kezdetét veszi hát a hajtóvadászat.

Forgalmazza: Vertigo Media

 

Saul fia

színes, magyar filmdráma, 107 perc

A Saul fia a II. világháborús koncentrációs táborokba vezet vissza, ahol Saul sonderkommandósként többek között a halottak elégetésével foglalkozik. Miután végeztek feladataikkal, kivégzik őket. Amikor Saul egy alkalommal rálel a halottak között fiára, fő célja lesz, hogy kijuttassa a testét és megadja neki a végtisztességet.

Facebook oldal

Forgalmazza: Mozinet

 

Szeleburdi svéd család nyaral: All inclusive

színes, magyarul beszélő, svéd családi vígjáték, 90 perc

Az Andersson család egy félreértés okán Görögországba megy nyaralni, ahol mindenki a maga életkora és érdeklődése szerint igyekszik kihasználni a vakációt. A kamaszodó fiú csajozással tölti az idejét, az öcsike apró csínytevéssekkel múlatja az időt, a szülők pedig kiélvezik az all inclusive szolgáltatásokat.

Forgalmazza: Anjou Lafayette

 

Távol a világ zajától (Far from the Madding Crowd)

színes, feliratos, amerikai-angol filmdráma, 119 perc

E kosztümös filmben Carey Mulligan egy erős, független és persze rendkívül vonzó nőt alakít. A férfiak hamar szerelemre lobbannak iránta, már csak ki kell választania a megfelelő partnert.

Hivatalos weboldal

Forgalmazza: InterCom