Adj egy ötöst, Hulk! - Socfest

Adj egy ötöst, Hulk!

Olvasási idő: < 1 perc

Érdekes, hogy a németek és a franciák nagyon szeretik a szerelmi sokszögeket, sokszor testvér-csavarral. Aki szintén hasonlóan érez, megnézhet egy újabb ilyen témájú alkotást, vagy akár egy önéletrajzi ihletésű filmet is. De a hét dobása természetesen a régóta várt Bosszúállók 2. lesz, amiben a megszokott bagázs mellé pár új arc is társul, hogy együtt mentsék meg a világot.

3 szív (3 coeurs)

színes, feliratos, francia filmdráma, 106 perc

Marc lekési a vonatot, amely kivezetné a francia kisvárosból, ezért bandukolni kezd az utcákon. Összetalálkozik Sylvie-vel. Egész éjjel beszélgetnek, és megdumálják, hogy legközelebb találkoznak. A nő elmegy a randira, de a férfi nem tud. Megpróbálja felkutatni Sylvie-t, de sikertelen. Később megismerkedik Sophie-val, akit rögtön megszeret. Csak később derül ki, hogy a két nő egy testvérpár.

Forgalmazza: Cinetel

A királynőért és a hazáért (Queen and Country)

színes, feliratos, angol dráma, 115 perc

Az önéletrajzi Remény és dicsőség második részében Bill Rohan már felnőtté cseperedett, és katonaként éli meg a késő kamaszkorát az ötvenes évek elején.

Forgalmazza: Vertigo Media

Bosszúállók: Ultron kora (Avengers: Age of Ultron)

színes, magyarul beszélő, amerikai akciófilm, 142 perc

Ultron miatt veszélybe kerül az egész bolygó, így a bosszúállók csapatának újra össze kell fognia, és szövetségeseket maga mellé állítania, hogy megmentsék a Földet.

Hivatalos weboldal

Forgalmazza: Fórum Hungary