Barna herceg fehér lovon - Socfest

Barna herceg fehér lovon

Olvasási idő: < 1 perc

Mi más lehetne a téma a február 13-i premiereknél, mint a szerelem? Justin Bieber filmjét leszámítva (habár Valentin nap alkalmából ennek is biztos sok fiatal lány örül), az érzelem kapja a hangsúlyt a héten, ami most jól is jön – hiszen az amerikai ünnep pont péntekre esik. Csütörtöktől tehát igazi randifilmek várják a mozikedvelőket és valentinozókat.

Justin Bieber – Believe (Justin Bieber’s Believe)

színes, feliratos, amerikai koncertfilm, 92 perc

A még gyerekhanggal befutott Justin Bieber már második koncertfilmjére készül a 2011-es Soha ne mondd, hogy soha! után. Sztárokkal dúsított másfél órás zenei élményre lehet számítani.

Forgalmazza: Fórum Hungary

Hivatalos weboldal: http://www.justinbieberbelieve.com/

Megdönteni Hajnal Tímeát

színes, magyar romantikus vígjáték, 105 perc

A címszereplő (Osvárt Andrea) menő modell, menő pasival, és persze minden fiú őt akarja, pedig neki csak egy nyugodalmas életre van szüksége. A 15 éves osztálytalálkozón összefut Danival (Simon Kornél), és olyan történik köztük, aminek nem lenne szabad. Sajnos Bögöcs (Szabó Simon) videóra veszi. A dörzsölt pornóproducer a felvételért cserébe meg akarja dönteni Tímeát.

Forgalmazza: InterCom

Hivatalos weboldal: https://www.facebook.com/MHTprod

Téli mese (Winter’s Tale)

színes, feliratos, amerikai romantikus vígjáték, 117 perc

Peter (Colin Farrel) szakképzett betörőként munkálkodik New Yorkban. Egyik rablás alkalmával beleszeret egy halálos beteg lányba. Egy másik betörés alkalmával titokzatos felhő nyeli el, és évtizedekkel később találja magát, de ebben a világban is felbukkan egy nő, aki hasonlít a szerelmére, ő azonban semmire sem emlékszik.

Forgalmazza: InteCom

Hivatalos weboldal: http://www.winterstalemovie.com/

Végtelen szerelem (Endless Love)

színes, magyarul beszélő, amerikai romantikus film, 103 perc

Gazdag lány, karakteres srác, intenzív érzelmek, amelyek csak egyre erősödnek, amikor a fiatalokat szét akarják választani a szülők.

Forgalmazza: UIP-Duna Film

Hivatalos weboldal: http://www.endlessloveintl.com/splashpage/