Depp a gépben - Socfest

Depp a gépben

Olvasási idő: 2 perc

A heti filmajánló nemcsak azért különleges, mert Húsvétkor több idő jut a mozizásra, hanem mert a két öreg motoros, Nicolas Cage és Johnny Depp mostanában nem tűnt fel igazán jelentős filmekben. Ezúttal viszont remélhetőleg a régi pompában láthatjuk őket viszont a vásznon.

Halálos mélység (Pioneer)

színes, feliratos, norvég thriller, 106 perc

Az olaj mindig is nagy kincsnek számított, amiért az országok ölre mennek. Ez a nyolcvanas években is így volt. Az Északi-tengernél hatalmas olajkészlet áll rendelkezésre, lejutni viszont elég nehézkes a megfelelő technika híján. Amerikai és norvég búvárcsapatok versengenek egymással. Petter, a hivatásos búvár testvérének halála után arra gyanakszik, hogy talán nem is baleset történt.

Forgalmazza: Vertigo Media

 

Halhatatlan szeretők (Only Lovers Left Alive)

színes, feliratos, amerikai filmdráma, 123 perc

A szerelmes művész vámpírpárt egy nap meglátogatja a nő testvére, és alaposan bekavar az “életükbe”. A sztori helyett fontosabb a film mondanivalója, és az underground atmoszféra.

Hivatalos weboldal: www.sonyclassics.com/onlyloversleftalive

Forgalmazza: A Company Hungary

 

Joe

színes, magyarul beszélő, amerikai filmdráma, 117 perc

A sittes múltú Joe (Nicolas Cage) egy favágóbrigád vezetője. Nehezen engedi közel magához az embereket, de minden megváltozik, amikor a hányatott sorsú, fiatal Gary munkásnak jelentkezik nála.

Forgalmazza: Cinenouvo Kft.

 

Saint- Tropezban történt (Des gens qui s’embrassent)

színes, feliratos, francia-belga romantikus vígjáték, 100 perc

Zef feleségét azon a napon temetik, amikor testvérének, Roninak a lánya házasodik. Ezen az ominózus napon tisztázódik minden félreértés és bosszúság, ami két év alatt kialakult.

Hivatalos weboldal: www.facebook.com/desgensquisembrassentlefilm

Forgalmazza: ADS Service

 

Transzcendens (Transcendence)

színes, magyarul beszélő, amerikai-kínai-angol sci-fi, 119 perc

Will (Johnny Depp) egy érzelmi intelligenciával is rendelkező gép megalkotására törekszik, azonban egy merénylet következtében élet-halál közé sodródik. Barátja és felesége feltöltik a férfi tudatát egy gépbe, ám ez kiszámíthatatlan eseményekhez vezet. A rendezői székben Christopher Nolan operatőre Wally Pfister ül, aki Depp mellé jó néhány ismert nevet szerződtetett.

Hivatalos weboldalwww.transcendencemovie.com

Forgalmazza: Pro Video