Hasta la vista, baby - Socfest

Hasta la vista, baby

Olvasási idő: < 1 perc

A hét mottója: 16 éven felülieknek, bár valószínűleg véletlen, hogy így alakult a heti premierek listája. Ez viszont senkit ne riasszon el, nem hentelős filmek jönnek ki, hanem izgalmas akciók, mint a Terminator, vagy a félpucér Magic Mike.

Apu vagy anyu? (Papa ou maman)

színes, magyarul beszélő, francia-belga vígjáték, 85 perc – 16 éven felülieknek

Míg régebben a szülők mindent megtettek, hogy váláskor a gyerek velük élhessen, ebben a filmben pont az ellenkezője történik. Vincent és Florence más városban kapott munkát, és mivel a karrierjük nagyon fontos a számukra, igyekeznek elérni a gyerekeknél, hogy a másik szülőt válasszák.

Hivatalos weboldal

Forgalmazza: ADS Service

 

Magic Mike XXL

színes, magyarul beszélő, amerikai komédia, 120 perc – 16 éven felülieknek

A meztelen testű pasik visszatérnek. Három évvel azután, hogy Mike kiszállt a sztriptíz bizniszből a megmaradt tampai kanok újra összeállnak, hogy Myrtle Beach felé vegyék az irányt egy versenyre, ahol a cél bemutatni az utolsó nagy showjukat.

Hivatalos weboldal

Forgalmazza: InterCom

 

Meleg Férfiak Hideg Diktatúrák

színes, magyar dokumentumfilm, 90 perc – 16 éven felülieknek

A kereken másfél órás dokumentumfilmben személyes tapasztalatokból és titkosszolgálati aktákból tudhatjuk meg milyen lehetett a rendszerváltás előtt Magyarországon meleg férfiként élni.

Facebook oldal

Forgalmazza: Éclipse Film

 

Terminator: Genisys

színes, magyarul beszélő, amerikai sci-fi akciófilm, 125 perc – 16 éven felülieknek

John Connor visszaküldi 1984-be Kyle Reese őrmestert, hogy védje meg Sarah Connort, ám az események váratlan fordulata következtében Reese a múlt egy ismeretlen változatában találja magát. Szövetségeseket talál, hogy teljesítse a küldetését: helyreállítsa a jövőt.

Hivatalos weboldal

Forgalmazza: UIP Duna-Film