A hősök San Fransokyóba mennek - Socfest

A hősök San Fransokyóba mennek

Olvasási idő: < 1 perc

Ezúttal csak három filmet kaptunk, azt viszont nagyon megérdemeljük. Romantikus komédia spanyol módra. Liam Neeson újra magára ölti a hidegvérű gyilkos csuháját, miközben nyomában van az FBI. A Walt Disney új animációjában pedig cuki robottokkal és jófej zsenikkel menthetjük meg a várost.

Elrabolva 3 (Tak3n)

színes, magyarul beszélő, francia akciófilm, 109 perc

Liam Neeson ismét belebújik a pszichopata családapa szerepébe, ebben a részben azonban senki nincs biztonságban. Mills ex CIA-st volt felesége meggyilkolásával vádolják. Miközben szokásos bosszúhadjáratára indul, üldözi őt az FBI és a CIA is, a lányát pedig a gyilkosok akarják kiiktatni.

Hivatalos weboldal

Forgalmazza: Freeman Film

Hős6os (Big Hero 6)

színes, magyarul beszélő, amerikai animációs vígjáték, 102 perc

Ebben a történetben már a nevek  is kreatívan szórakoztatóak, Hiro Hamada és barátai (például Wasabi No-Ginger) rájönnek, hogy San Fransokyo (vajon mire hajaz?) városát veszély fenyegeti. Modern kütyükkel és cuki robotokkal indulnak lefülelni a bűnösöket.

Hivatalos weboldal

Forgalmazza: Fórum Hungary

Spanyol affér (Ocho apellidos vascos)

színes, feliratos, spanyol vígjáték, 98 perc

A spanyol Rafael egy éjszakai mulatozás során megismerkedik a baszk Amaia-val, és még azon az estén egymás karjaiban kötnek ki. A lány hazatérte után tudja meg, hogy várt esküvője fuccsba ment. Rafael elhatározza, hogy elmegy a lányért, nem sejtve, hogy végül neki kell eljátszania a vőlegényt…

Forgalmazza: Cirko Film