Joseph Gordon-Lewitt az idegeinken táncol - Socfest

Joseph Gordon-Lewitt az idegeinken táncol

Olvasási idő: 2 perc

Na most aztán minden van: vámpírok, zombik, nagymenő Tom Hardy, őrült Tom Hardy, Joseph Gordon vicces hajjal Robert Zemeckis nagy durranásában, ja és bankrablás.

Hotel Transylvana 2. – Ahol még mindig szörnyen jó

színes, magyarul beszélő, amerikai családi animációs film, 89 perc

Az animált erdélyi Drakula mókásan vérfagyasztó otthonába pillanthatunk be ismét, ahol sok fura figura tengeti mindennapjait a világtól elvonultan.

Hivatalos weboldal

Forgalmazza: InterCom

 

Kötéltánc (The Walk)

színes, magyarul beszélő, amerikai filmdráma, 120 perc

Joseph Gordon-Lewitt újra elmaszkírozva jelenik meg a vásznon, hogy megszemélyesítse a vakmerő Philip Petit. A valóságban is élő és viruló férfi egy igazán egyedi tettével híresült el; a hetvenes években egyszer csak fejébe pattant az a cél, hogy a néhai World Trade Center ikertornyai között egy rúdon át sétáljon. Ez persze nemcsak illegális, de rettentő veszélyes, amellett pedig komoly akcióterv kell hozzá, hogy a szükséges kellékeket becsempésszék az épületbe.

Hivatalos weboldal

Forgalmazza: InterCom

 

Legenda

színes, magyarul beszélő, angol thriller, 131 perc – 16 éven felülieknek

Tom Hardy az utóbbi időben sorjázza a filmeket, ebben a mozgóképben dupláz, avagy egy ikerpárt alakít. Igaz, egyik karaktere sem szentéletű fickó. Reggie London krémjével cimborál, sztárokkal, bűnözőkkel. Ron eközben egy elmegyógyintézetben senyved. Miután Reggie kijuttatja őt onnan, együtt törnek a londoni alvilág élére.

Hivatalos weboldal

Forgalmazza: Freeman Film

 

Sétáló agyhalottak (Walking with the Dead/Walking deceased)

színes, feliratos, amerikai vígjáték, 88 perc – 16 éven felülieknek

Ezúttal is találóbb az eredeti cím, amelyből következtetni lehet arra, hogy a Walkind Dead sorozathoz van némi köze. Ez az alapsztoriban ki is merül (Lincoln seriff egy baleset után kórházban ébred, egy olyan világban, ahol a holtak feltámadtak és embereket esznek.), persze az ismertebb, illetve az utóbbi idők zombis filmjeiből is találhatunk kiparodizált jeleneteket (pl. Eleven testek, ami maga is valamelyest paródia). A főhősöknek az agyevő kóborlóknál szörnyűbb dolgokkal kell megbirkóznia, például, hogy megszűnik a Facebook, és a netes pornó…

Forgalmazza: ADS Service

 

Victoria

színes, feliratos, német thriller, 140 perc – 16 éven felülieknek

A címszereplő egy fiatal lány, aki egy berlini techno klubban dolgozik. Egy alkalommal hozzácsapódik egy fiú társasághoz, és máris egy bankrablás kellős közepén találja magát. A film sztorija nem annyira bonyolult és hosszú, ám az igazi különlegessége, hogy a kétórányi játékidőt vágás nélkül vették fel.

Forgalmazza: Vertigo Media