Liam és a rossz fiúk - Socfest

Liam és a rossz fiúk

Olvasási idő: < 1 perc

A Non-Stop című újabb Liam Neeson filmtől (aki nem tűnt el ám, csak inkább szinkronizált, például a Lego-kalandban) már biztosan sokan várnak egy légi Elrabolvát. Nos, hamarosan kiderül, így van-e, mindenesetre izgalmasnak ígérkezik. Az Apáim története inkább a érzelmekre, semmint a látványra fókuszál, és ha jól kiizgultuk és kisírtuk magunkat, akkor ott a Csajkeverők, amiben a romantikán túl a humor is szerepet kap.

Apáim története (Stories We Tell)

színes, feliratos, kanadai dokumentumfilm, 108 perc

Az író és rendező Sarah Polley ezúttal saját családjának történetét tárja fel a kamerák előtt.

Forgalmazza: Mozinet

Hivatalos weboldal: www.storieswetellmovie.com

Csajkeverők (The Awkward Moment)

színes, feliratos, amerikai romantikus vígjáték, 94 perc

Jason (Zac Efron) egy fiatal srác, jól fizető állása van, infantilis barátai és persze sok nője. A barátaival elhatározzák, hogy bojkottálják a komoly érzelmeket és kapcsolatokat, csak a csajozás felszínes szintjén maradnak. Természetesen ez egyiküknek sem jön be.

Forgalmazza: Fórum Hungary

Hivatalos weboldal: www.thatawkwardmomentmovie.com

Non-Stop

színes, magyarul beszélő, amerikai-francia akcióthriller, 106 perc

Liam Neeson az Elrabolva után most is többnyire egyedül küzd meg a rossz fiúkkal. A karaktere, Bill Marks légi marsallként dolgozik egy non-stop járaton. Épp szolgálatban van, amikor a repülőt lefoglalják, és az utasok meggyilkolásával fenyegetőznek. Ez csak hagyján! Az FBI és a Fehér Ház szerint ő áll a háttérben…

Forgalmazza: Pro Video

Hivatalos weboldal: www.nonstopthefilm.com