Minden nap meghalni - Socfest

Minden nap meghalni

Olvasási idő: 2 perc

Úgy tűnik, Tom Cruise imádja a sci-fiket. Mostani filmjében újra a világot készül megmenteni női társával, Emily Blunttal. A héten érkezik Magyarországra Quentin Tarantino új kedvence is. Mivel változatos a felhozatal, mindenképp megéri lejjebb görgetni, hogy megtudjátok, mikre számíthattok még a mozikban!

A holnap határa (Edge of Tomorrow)

színes, magyarul beszélő, amerikai sci-fi akciófilm, 113 perc

Kínos lehet minden nap meghalni, ráadásul ugyanúgy. Bill Cage (Tom Cruise) egy képzett katona, aki az emberiséget hosszú ideje ostromló földönkívüliekkel száll szembe felkészületlenül. A tusa a halálával ér véget, vagyis mégsem, mert valahogy időhurokba keveredett, így kénytelen átélni az eseményt újra meg újra. Az esélyei akkor lesznek jobbak,  amikor feltűnik egy profi katona (Emily Blunt). Talán az emberiséget is megmenthetik együtt.

Hivatalos weboldal: edgeoftomorrowmovie.com

Forgalmazza: InterCom

Az ötödik kerék (L’ultima ruota del carro)

színes, feliratos, olasz vígjáték, 113 perc

Ernesto római lakos, aki teherautójával költöztetési, szállítási munkákat vállal. Az ő szemén keresztül látjuk az olasz milliőt a ’60-as évektől napjainkig. Ahogy az életben, itt a vásznon is megjelenik a szerelem, a barátság, a család és a foci. Sőt, Ernesto egy kis zűrbe keveredik, amikor a céghez, ahova később betársult, megjelennek a pénzügyőrök.

Hivatalos weboldal: facebook.com/Ultima.Ruota.Del.Carro

Forgalmazza: Cinenuovo

Csúnya, gonosz bácsik (Big Bad Wolwes)

színes, feliratos, izraeli thriller, 110 perc

Egy eltűnt kislányt az erdőben találnak meg. Megerőszakolták, majd megölték. A nyers modorú rendőr meggyőződése, hogy a gyilkos egy magányos pedagógus. Miután a tanárt felfüggesztik, megpróbál elégtételt venni az áldozat apján.

Hivatalos weboldal: facebook.com/bigbadwolvesfilm

Forgalmazza: PARLUX

Hosszú út lefelé (A Long Way Down)

színes, magyarul beszélő, angol romantikus film, 96 perc

Rendhagyó történet, amelyben Szilveszter éjjelén egyszerre négy elveszett lélek akar véget vetni az életének. Mindnyájan a Toppers Torony tetejéről akarnak leugrani, de amikor találkoznak, megbeszélik, hogy hat héttel későbbre halasztják szuicid tervüket. Addig pedig, mint egy család, részesei lesznek egymás életének.

Hivatalos weboldal: magpictures.com/alongwaydown

Forgalmazza: A Company Hungary

Másnaposok szerencséje (Walk of Shame)

színes, magyarul beszélő, amerikai vígjáték, 95 perc

Meghan (Elizabeth Banks) egy munkamániás riporter. Egy igazán ütősre sikeredett buli után másnap Los Angeles egyik külvárosi negyedében találja magát autó, telefon, iratok nélkül. Már csak pár órája van odaérni élete legfontosabb állásinterjújára.

Hivatalos weboldal: walkofshamefilm.com

Forgalmazza: Big Bang Media