Szexfüggés kontra szerelem - Socfest

Szexfüggés kontra szerelem

Olvasási idő: < 1 perc

Szexfüggő kontra romantikus lélek, egy gondolatébresztő biopic (Biographic Picture = életrajzi mű), különleges környezetben játszódó sci-fi és egy fiatalokról szóló dráma. Nézzétek!

Don Jon (Don Jon)

színes, magyarul beszélő, amerikai vígjáték, 90 perc

Don Jon, becsületes nevén Jon Martello (Joseph Gordon-Lewitt) egész egyszerűen tudja listázni az élet értékeit, hétvégente 10-es skálás nőket szed össze, de a pornó neki komoly függőséget okoz. Ám hamarosan megismerkedik a Barbarával (Scarlett Johansson) és a szerelemmel.

Forgalmazó: Big Bang Media

 

Gravitáció (Gravitiy)

színes, feliratos, amerikai sci-fi, 90 perc

Egy űrben játszódó történet a kétségbeesésről és tehetetlenségről 3D-ben Sandra Bullockkal és George Clooney-val. A két főszereplő egy baleset következtében elszakad az űrhajótól és egymásba kapaszkodva sodródik a világűrben, miközben semmilyen kapcsolatuk nincs a külvilággal.

Forgalmazó: InterCom

 

Hannah Arendt (Hannah Arendt)

színes, feliratos, német-luxemburgi-francia filmdráma, 113 perc

A film a filozófus címszereplő egyik életszakaszáról szól, aki Németországból Amerikába vándorolt. A filmből azt nőt ismerhetjük meg, akinek újszerű gondolatai felrázták a világot.

Forgalmazó: Cirkó Film

 

Majd újra lesz nyár (How I Live Now)

színes, magyarul beszélő, angol filmdráma, 101 perc

Meg Rosoff könyvének adaptációja. Daisyt angliai rokonokhoz küldik, ahol beleszeret szomszédjába, Edmundba. A románcuk hirtelen megszakad, miután háború tör ki a meghitt brit vidéken.

Forgalmazó: Parlux

 

Mocsok (Filth)

színes, brit thriller, 97 perc

Bruce Robertson rendőrt (James McAvoy) már csak egy ügy felgöngyölése tartja vissza az előléptetéstől. Kollégája, Ray (Jamie Bell) is esélyes a posztra, ezért Bruce, aki sosem volt a szentség mintaképe, minden eszközt bevet saját karrierje érdekében. Munkatársait egymás ellen fordítja, feleségeiket elcsalja és titkaikkal sakkban tartja. Ám életének zavaros múltja kezd visszatérni, a kokain, szex és erőszak lesz úrrá rajta, ami lassan őrületbe kergeti. Kérdés, hogy van-e ebből kiút?

Forgalmazó: ADS Service