A barázdált arcú ölni készül - Socfest

A barázdált arcú ölni készül

Olvasási idő: 2 perc

Ezen a héten mutatják be a hazai mozik a Machete gyilkol című filmet, ami azért is érdekes, mert most először szerepel Charlie Sheen az eredeti  nevén, Carlos Estevez-ként, a főszerepet pedig a B-kategóriás filmekből jól ismert Danny Trejo alakítja. Aki inkább könnyedebb műfajra vágyik, annak ott egy időutazós, szerelmi sztori, vagy a turbó csiga története, meg egy kis thriller az egyik Hemsworth-tel.

Időről időre (About Time)

színes, magyarul beszélő, angol vígjáték, 123 perc

Egy olyan időutazós történet ez, amelyben a főszereplő Tim Lake (Domnhall Gleeson) csak a saját múltját tudja alakítani, és az időutazás segítségével igyekszik meghódítani Mary szívét (Rachel McAdams).

Forgalmazó: UIP-Duna Film

 

Itt a vége  (This Is The End)

színes, feliratos, amerikai vígjáték

Seth Rogan kitalálta, hogy kellene egy olyan filmet készíteni, ami hűen tükrözi a stílusát (komikumot), és együtt szerepelhet benne a műfajból ismert barátaival. Itt mindenki önmagát játssza (némi paródiával). James Franco házibulijára hivatalos Hollywood apraja-nagyja, a féktelen partizást viszont megszakítja a világvége.

Forgalmazó: InterCom

 

Machete gyilkol (Machete Kills)

színes, magyarul beszélő, amerikai akciófilm – 18 éven felülieknek!

Machete (Danny Trejo) fontos megbízást kap az Egyesült Államoktól az állampolgárságért cserébe. Feladata szerint el kell utaznia Mexikóba, hogy megállítsa az őrült Mendezt, aki rakétát akar kilőni Washingtonra.

Forgalmazó: A Company Hungary Kft.

 

Paranoia

színes, feliratos, amerikai-francia thriller, 106 perc

New York közepét ellepik a mamutcégek, ha ott hibázik az ember, mehet a süllyesztőbe. Adam (Liam Hemsworth) váratlanul második lehetőséget kap egykori főnökétől, Wyattől (Gary Oldman), hogy kémkedjen a cég versenytársánál, volt mentoránál, Jock Goddardnál (Harrison Ford). Adam végre kiélvezheti a lehetőségeit: pénz, menő kocsi, csillogás és nők. Azonban hamar rájön, hogy csak egy bábu a Wyatt-játszmában. Kiutat kell találnia a helyzetből.

Forgalmazó: Pro Video

 

Turbo

színes, magyarul beszélő, amerikai animációs vígjáték, 96 perc

Turbo, egy nem mindennapi csiga, nem is értik meg fajtársai. A sebesség megszállottja, minden vágya versenyezni. Egy fura baleset még jobban felgyorsítja, így teljesülhet az álma: elindulhat az Indianapolis 500-on.

Forgalmazó: InterCom