Puskacsővel szemben - Socfest

Puskacsővel szemben

Olvasási idő: 2 perc

Úgy tűnik, az akciófilmek reneszánszát éljük; most az 54 éves Sean Penn alakít rendíthetetlen exbérgyilkost. Az Agymenőkből ismert Jim Parsons pedig vidámabb hangot üt meg, pontosabban a galaxis legoptimistább lényének hangját szolgáltatja. Vígjáték, akció, animáció és thriller, most sem fogunk unatkozni. Ráadásul egy magyar zenés produkciót is láthatunk!

A 7. törpe (Die 7bte Zwerg)

színes, magyarul beszélő, német animációs film, 87 perc

Mesék, ha találkoznak: Csipkerózsika mély álmában az igaz szerelem csókjára vár, így hát a hét törpe felkerekedik, hogy megtalálja a herceget, az egyetlent, aki az alvó királyságot felébresztheti.

Hivatalos weboldal

Forgalmazza: ADS Service

Balaton Method

színes, magyar zenés film, 85 perc

A Balaton Method jó ráhangolódást jelenthet a fesztiválszezonra, mivel több magyar zenekar tűnik fel Szimler Bálinték Kodály Method-videóinak egészestés lezárásában. Ez az első olyan magyar film, ami közösségi finanszírozással történt.

Forgalmazza: Boddah

Bérhaverok (The Wedding Ringer)

színes, magyarul beszélő, amerikai vígjáték, 101 perc

Doug (Josh Gad) egy igazi szerencsétlen figura, mégis nősülni készül. Azt viszont nem meri bevallani választottjának, hogy valójában nincsenek barátai, sőt azt hazudja, hogy hét vőfély-jelöltje is akad. Rátalál Jimmy cégére, és leszerződteti kamubarátként. Hamar összeverődik még pár ismeretlen kamubajnok, már csak az a kérdés, hogyan sül el az esküvő az álhaverokkal?

Hivatalos weboldal

Forgalmazza: InterCom

Gunman

színes, magyarul beszélő, spanyol-angol-francia akciófilm, 115 perc

Liam Neeson után most Sean Penn alakít exbérgyilkost, Jim Terriert, akit volt munkaadója próbál eltenni láb alól. A kontinenseken átívelő macska-egér játék közben Jim agyában egyre csak az motoszkál, hogyan iktassa ki azokat, akik az életére akarnak törni.

Facebook oldal

Forgalmazza: Big Bang Media

A szomszéd fiú (The Boy Next Door)

színes, magyarul beszélő, amerikai thriller, 91 perc – 18 éven felülieknek

Jennifer Lopez szexi anyukaként tűnik fel a vásznon, aki a válásától megtörten, felelőtlenül belebonyolódik egy egyéjszakás kalandba a tinédzser fiának barátjával. Ez már önmagában is ciki, pláne akkor, amikor a srác fenyegetőzni és terrorizálni kezdi.

Hivatalos weboldal

Forgalmazza: UIP-Duna Film

Végre itthon! (Home)

színes, magyarul beszélő, amerikai családi animációs film, 86 perc

A Galaxis legidegesítőbben optimista űrlénye, akit az sem lendít ki mindent átfogó boldogságából, hogy saját népe üldözi keresztül a világűrön, a Földön bujkál. Egy mogorva, magányos és makacs kamaszlány talál rá, és bár sem a világlátásukban, sem a végtagjaik számában nincs bennük semmi közös, mégis társulnak egymással. Igaz, csak azért, mert muszáj. A jövevény üldözői rájuk találnak, és a nyomukba vetik magukat. Mit tehetnének erre ők? Menekülnek, és közben azon törik a fejüket, hogyan menthetnék meg a bolygót, amelyet már mindketten otthonuknak éreznek.

Hivatalos weboldal

Forgalmazza: InterCom