Sztárok késekkel és pisztolyokkal - Socfest

Sztárok késekkel és pisztolyokkal

Olvasási idő: 2 perc

Filmdömpinggel érkezett el a csütörtök. Gyerekeknek kis sárkány, felnőtteknek pedig még színesebb a paletta: szuicid hajlamú milliárdos, rabszolga és boszorkány vadász, sztárséf, magyar rendőrök és az ifjú Pán Péter.

A meglepetés (De Surprise)

Jacob egy különc milliárdos, aki rettenetesen unja az életet, és mindenáron igyekszik megszabadulni földi porhüvelyétől, azonban önkezűleg nem képes véget vetni életének, ezért egy profi céget bérel fel, hogy végezzék el helyette a feladatot. Ám időközben megismerkedik egy lánnyal és meggondolja magát. A szerződésből viszont korántsem egyszerű kihátrálni.

Hivatalos weboldal

Forgalmazza: ADS Service

 

Aferim!

fekete-fehér, feliratos, román filmdráma, 108 perc

A XIX. században Constandin feladata megtalálni egy szökött cigány rabszolgát, aki a bojár feleségével összeszűrte a levet. A főhős miközben bejárja Havasföldet, hogy felkutassa a férfit, esélyt kap, hogy közelebb kerüljön fiához és tanítson neki valamit az életről.

Forgalmazza: Mozinet

 

Az ételművész (Burnt)

színes, feliratos, amerikai komédia, 90 perc – 16 éven felülieknek

Kerek tíz évvel ezelőtt Bradley Cooper szerepelt egy sajnálatos módon csak egy évadot megélt sorozatban, a Kitchen Confidentalban, ahol a nők és drogok bűvkörébe került, majd később új életet kezdő séfet alakított. Úgy tűnik ez a szerepkör bejön neki, mivel ebben a filmben (Jack helyett Adam Jonesként) szintén szakácsot játszik, akinek a harmadik Michelin csillagához nagyon meg kell emberelnie magát.

Hivatalos weboldal

Forgalmazza: Fórum Hungary

 

Az utolsó boszorkányvadász (The Last Witch Hunter)

színes, magyarul beszélő, amerikai akciófilm, 106 perc – 16 éven felülieknek

500 évvel ezelőtt háború dúlt az emberek és a boszorkányok között, mivel ezek a mágikus lények rá akarták szabadítani az emberiségre a fekete halált. Kaulder (Vin Diesel) sikeresen megölte a boszorkányok királynőjét, de még halála előtt a halhatatlanság átkával sújtotta a férfit. Így ő maradt az utolsó boszorkányvadász, azonban unatkozni nincs ideje; egy boszorkány és egy pap segítségével meg kell akadályozniuk, hogy Belial újraélessze a királynőt és ezzel bevégezzék a több száz éves tervüket.

Hivatalos weboldal

Forgalmazza: Big Bang Media

 

Kókusz Kokó, a kis sárkány (Der kleine Drache Kokosnuss)

színes, magyarul beszélő, német családi animációs film, 83 perc

A szeleburdi, de nagyon jó indulatú kölyök sárkány, Kokó és kis barátai, Oszkár és Matilda kalandjait élhetjük át ebben varázslatos világban játszódó gyermekmesében.

Hivatalos weboldal

Forgalmazza: ADS Service

 

Pán

színes, magyarul beszélő, amerikai családi kalandfilm, 111 perc

A film egyfajta eredettörténete a Pán Péternek. A fiatal fiú megszökik egy árvaházból és barátokra talál. Az egyik hű barát azonban nem más, mint a későbbi legnagyobb ellenfele, Hook kapitány, akivel van egy közös ellenségük: Feketeszakáll. A két koma sok kalandot él át együtt, mire a fiúcska ráébred, hogy hőssé kell válnia, de addigra Pánként ismeri meg a világ.

Hivatalos weboldal

Forgalmazza: InterCom

 

Veszettek

színes, magyar játékfilm, 115 perc

A filmben két fiatal áll a bűnüldözés szolgálatába, hogy tegyen valamit a városuk biztonsága érdekében. Ám munkájuk során kénytelenek ráébredni arra, hogy nem mindig éles a választóvonal bűnös és ártatlan, jó és rossz között. A film aktuális kérdéseket feszeget, azontúl, hogy akcióban sem szűkölködik.

Hivatalos weboldal

Forgalmazza: Hungaricom

 

Sicario – A bérgyilkos

színes, magyarul beszélő, amerikai akcióthriller, 121 perc – 16 éven felülieknek

Az emberrablási ügyekre specializálódott FBI ügynök, Kate Macer (Emily Blunt) egyedüli nőként vesz részt egy titkos akcióban, melynek lényege kézre keríteni a hidegvérű gyilkost és drogbárót, a Diaz klán vezetőjét. Az ügyben több ügynök is érintett, ami kapóra is jön, mivel komoly leszámolásnak és vérengzésnek néz elébe a csapat.

Hivatalos weboldal

Forgalmazza: Freeman Film