Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; Tribe_Widget_Builder_Display has a deprecated constructor in /var/www/socfest.hu/wp-content/plugins/widget-builder/classes/custom-widget-display.php on line 19

Deprecated: Unparenthesized `a ? b : c ? d : e` is deprecated. Use either `(a ? b : c) ? d : e` or `a ? b : (c ? d : e)` in /var/www/socfest.hu/wp-content/themes/socfest2013/inc/rss.php on line 23
Visszatér az obszcén plüssmackó - Socfest Visszatér az obszcén plüssmackó - Socfest

Visszatér az obszcén plüssmackó

Olvasási idő: < 1 perc

Seth MacFarlane a Hogyan rohanj a veszTEDbe rendezője három év után visszatér a közkedvelt füves, piás, nagydumás plüssmackóhoz, Jafar Panahi felcsap önjelölt pszichológusnak taxisofőrként, az Adrián pedig szerelmi háromszög alakul ki.

Taxi Teherán

színes, feliratos, iráni játékfilm, 82 perc

Jogi ügyvéd, kislány, nyugdíjas. Egy közös bennük, hogy mind ugyanazt a taxit használják, a sofőr pedig maga a rendező.

Forgalmazza: Cirko Film

 

Ted 2

színes, magyarul beszélő, amerikai vígjáték, 114 perc – 16 éven felülieknek

Seth MacFarlane íróként, rendezőként és szinkronhangként visszatér a megelevenedett, füves plüss mackó sztorijához, akinek ezúttal is Mark Wahlberg lesz a partnere.

Hivatalos weboldal

Forgalmazza: UIP Duna-Film

 

Szerelemsziget

színes, feliratos, horvát-német-boszniai-svájci vígjáték, 90 perc – 16 éven felülieknek

Az Adrián terül el egy csodálatos szív alakú sziget, ami méltán a nevéhez, a párok kedvelt üdülőhelye. Itt nyaral Grebo és terhes felesége. A vakációt megzavarja, hogy a férfi összegabalyodik egy búvároktató nővel. Arról viszont sejtelme sincs, hogy annak idején a felesége is kapcsolatban állt vele.

Forgalmazza: Mozinet