Star Wars filmek 2017 után - Socfest

Star Wars filmek 2017 után

Olvasási idő: 2 perc

A Star Wars új korszaka csak most kezdődött el. Májusban már jön a következő film, és sorra derülnek ki újabb tervek a folytatásra. Foglaljuk össze, hogy mit tudunk eddig.

Han Solo film

Han Solo külön Star Wars filmet kap 2018-ban.

Várható megjelenés: 2018. május 25.
A Zsivány egyes sikerén felbuzdulva a Disney több mellékszálakat bemutató filmet szeretne készíteni. Az egyik ilyen Han Solo története lesz Alden Ehrenreich-kel a főszerepben az Egy új remény előtti eseményekről. Woody Harrelson, Emilia Clarke, Donald Glover, Thandie Newton, Phoebe Waller-Bridge és Joonas Suotamo is megjelenik főbb szerepekben.

Star Wars 9

A Star Wars kilencedik része még odébb van, de várjuk.

Várható megjelenés: 2019. május 23.
Erről a filmről még nem sokat tudunk. A cikk írásakor még Az utolsó Jedik lázában ég mindenki. Csak annyi biztos, hogy lesz és ha több információ is kiderül, akkor mindenképpen megírjuk oldalunkon.

Obi-Wan Kenobi film

Obi Wan Kenobi a Star Wars egyik legendája is külön filmmel jelenik majd meg a jövőben.

Wacko Photographer, Wikimedia Commons

Várható megjelenés: ismeretlen, a forgatás 2019 januárjában kezdődik
Egy erős talán vált biztossá nemrég arról, hogy Obi-Wan Kenobi is egy külön filmben mutatkozhat be még jobban a rajongóknak. A Star Wars harmadik részéből megtudtuk, hogy elrejtőzött, miután megküzdött Darth Vader-rel és Luke tanítójaként újra megjelent a negyedik részben, de nem tudjuk mi történt vele a két esemény között. Talán ezt mutatja be alaposabban ez a spin-off.

Boba Fett film

Boba Fett, a Star Wars univerzum legjobb fejvadásza valamikor 2020-ban lesz újra látható.

Quarax, Wikimedia Commons

Várható megjelenés: ismeretlen, talán 2020-ban
A hollywood-i madarak arról csiperegnek, hogy 2020-ban Boba Fett kap saját filmet. Erről sem tudunk még sokat, és az időpont sem 100%, mert más Star Wars filmek is be vannak ütemezve elé.

Új Star Wars trilógia

Rian Johnson neve még sokszor fel fog merülni a Csillagok Háborúja kapcsán.

Rian Johnson. Fotó: Gage Skidmore, Wikimedia Commons

Várható megjelenés: ismeretlen, remélhetőleg még a mi életünkben
Rian Johnson Az utolsó Jedik rendezője és írója hamarosan még nagyobb fába vágja a fejszéjét és egy Skywalker családfától különálló Star Wars trilógiát készít. A megjelenés ideje még ismeretlen, de annyit tudni, hogy üres vászonként említették ezt az új történeti szálat. Valószínűleg ez lesz az utolsó nagy lökés a Disney mancsaiba és ez a trilógia sok dolgot elhagy az eddig megszokottakból.