Megint Bír-lak

Olvasási idő: 1 perc

Bár sosem tett szert hazánkban akkora népszerűségre, mint a pár évvel később elinduló Jóbarátok, azért valószínűleg így is méretes rajongó táborral rendelkezett itthon is a Bír-lak. Tudjátok, az a családi szitkom, amiben három pasi egy fedél alatt nevel három kislányt, és amiben megismerhettük az Olsen ikreket. 20 évvel később újra visszatérnek a szereplők a San Francisco-i otthonukba.

A Bír-lak (Full House) 1987-ben indult, főszerepben egy megözvegyült apával (Danny Tanner-Bob Saget), aki magára maradt három lányával. Hogy segítséget kapjon, hozzá költözött feleségének öccse, a vagány zenész, Jesse (John Stamos), és a munkanélküli örök gyerek komika Joey (Dave Coulier). Az ő kalandjaikon nőhetett fel egy korosztály, hiszen a sorozat nyolc évig futott, míg végül 1995-ben ment le az utolsó epizód.

Már egy ideje bejelentették, hogy a Bír-lak készítői a 20. évforduló alkalmából visszahozzák egykor kedvelt szereplőinket a Bír-lak folytatásra, ráadásul hosszas huzavona után végül sikerült elérni, hogy a már színészkedéstől visszavonult, divatszakmában tevékenykedő Olsen ikrek is feltűnjenek. A Netflix az első évadra 13 részt rendelt be a sequel sorozatra, aminek premierje február 26-án lesz.

Amit a közelgő évadról tudni lehet: Ahogy előde, úgy ez a sorozat is a nyugati parton játszódik. Az idősebbik lány, elnézést, már nő, D.J. Tanner-Fuller (egy kis angol szójáték, amúgy Candace Cameron Bure) éppen megözvegyült és egyedül neveli három lányát (Ismerős?). Mivel nehezen boldogul, kénytelen segítséget kérni, így jön a képbe a szintén felnőtt középső tesó, Stephanie (Jodie Sweetin) és a kissé flúgos gyerekkori barátnője, Kimmy (Andrea Barber).  Az eredeti sorozat többi szereplője csak egy-egy epizódban tűnik fel, azonban mindenkit viszont láthatunk jól megszokott szerepében.

Egyelőre még nincs információ arról, hogy a magyar Netflixen elérhető lesz-e, ezért úgy néz ki, a magyar feliratra várnunk kell még.