Bringásbarát lett a Palace - Socfest

Bringásbarát lett a Palace

Olvasási idő: < 1 perc

Idén olyan újítást vezetett be a Palace Garden, ami miatt érdemes jobban körülnéznetek náluk! Nem elég, hogy a Palace Pizzéria készíti a környék legjobb pizzáját, de gondoltak a bringásokra is. Bringapont és frissítőállomás nyílt a Palace Gardenben, mely felfrissülést kínál az aktívan pihenő családoknak és az aktívan edző bringásoknak is.

bringapont-01

A létesítményben minden adott a biciklisták igényeinek kielégítésére: a Bringaponton lezuhanyozhatnak a fáradt bringások, miközben a kerékpárjuk biztonságos tárolása is megoldott. Egy mini kerékpárszerviz-állomás is várja a problémás kétkerekűeket, pumpával, és egyéb szerszámokkal. Az étteremben a már jól ismert finom saláták, hamburgerek és pizzák mellett, idén nyártól különböző táplálékkiegészítőket és izotóniás termékeket is árusítanak, amelyekkel feltankolhatnak a bringások, ha egy kis extra energiára, vagy vitaminpótlásra vágynak.
Különböző ízekben is kínálják a mostanság nagy népszerűségnek örvendő jeges vitaminbombát, a smoothiet, ami teljesen természetes, hipoallergén, glutén, tej, laktózmentes változatban is kérhető.
A sornak még mindig nincs vége, mert a biciklis eseményekről is informálódhatnak a betérők, sőt a nagy kerékpáros versenyek televíziós közvetítéseit is megnézhetik.