16. Open Road Fest – Több, új, jobb! - Socfest

16. Open Road Fest – Több, új, jobb!

Olvasási idő: 2 perc

Megkezdődött a kedvezményes online jegyértékesítés a 16. Open Road Festre! Immáron bárki vásárolhat magának, barátainak vagy akár családtagjainak belépőket a Június 10. és 14. között megrendezésre kerülő fesztiválra, mindezt az otthon kényelméből!

012015-ben is neves nemzetközi fellépő látogat Alsóörsre, ahol Magyarország legnagyobb, nemzetközi motoros és zenei fesztiválja, az Open Road Fest tárt karokkal várja a motorozás iránt érdeklődőket egyedülálló hangulatával: a rock- és popzene, napsütés, lóerő és barátok mellett idén számos újdonsággal is készül a szervezőcsapat, hogy a látogatóknak még inkább felejthetetlen fesztiválélményben lehessen része a csodálatos Balaton partján, Alsóörsön! A hetijegy megváltásával részt vehetsz az összes programon és koncerten – hivatalos programok hamarosan – kapsz egy hűsítő welcome drinket, amely egyből be is indítja a fesztiválhangulatot, ezen felül jár még egy rally package is, ami egy király pólót és kitűzőt is tartalmaz.

jegyvasarlasA kedvezményes online jegyvásárlás 2015. május 25-ig tart, mely időszakban 16.500 Ft-ért juthatnak hozzá az érdeklődők a négynapos karszalaghoz. A fesztiválra hetijegyen kívül napijegyek is vásárolhatók elővételben az interneten, a szerdai napra 3.000 Ft-ért, míg a csütörtök, péntek és szombati napokra 6.000 Ft-ért. A napijegyek, mint ahogy azt már megszokhattuk, adott nap reggel 9 órájától a következő nap reggel 9 óráig jogosítják fel a tulajdonost a fesztiválon való részvételre. Kövesd őket figyelemmel a Facebook-on és ne feledd: „Mindenkiben van egy kis Harley…!”